Viktorijas Ridosas prognozes: šīm zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī-februārī būs liela peļņa.

LAUVA

Šogad ir svarīgi pieņemt palīdzību, un galvenais, kad tā ir nepieciešama, lūgt to. Diemžēl šogad jums būs daudz šādu situāciju. Kad nepieciešama ārēja palīdzība. Ja neiemācīsies konstruktīvi ar to tikt galā, šī palīdzība tev nekad nepienāks, tev tā vienkārši tiks atņemta. Šogad jūs jutīsieties kā uzvarētājs zirga mugurā. Un pats galvenais, jūs jutīsiet, ka lietas, par kurām jūs domājāt, tās, uz kurām jūs tiecaties, beidzot sāks realizēties tādā formā, kādā jūs patiešām vēlaties.

Galvenais ir nepalaist garām šo brīdi. Bez palīdzības no malas šis gads neiztiks. Tāpēc jūsu galvenais, varbūt galvenais šī gada galvenais akcents ir spēja vērsties pie viņas. Un šī gada galvenais fokuss ir pārstāt lidināties ilūzijās un sistemātiski kustēties. Lai gan tiešām gribēsies par sevi domāt pavisam ko citu. Bet realitāte vienmēr nāks un parādīs, ka jums joprojām ir nepieciešama palīdzība pirms gatavās vērtības pieauguma.

Lasi vēl: Izcila, jauna sportiste beidzot ir gatava neklusēt un atklāt, ka gaida bērnu, tomēr ir arī ēnas puse

SKORPIONS

Šis gads jums sniedz ļoti interesantu enerģiju, kas saistīta ar attiecībām. Šogad ir ļoti svarīgi, it kā tos būvēt vēlreiz. Pievērsiet īpašu uzmanību tam, kā tie iepriekš sarindoti, un pārkārtojiet tos tā, kā vēlaties. Attiecības ir galvenais, kam šogad pievērst uzmanību. Vissvarīgākais ir likt tiem uzlaboties. Arī man diemžēl vecāki nostājas negatīvā aspektā. Šogad var būt slimības, var būt vecāku radinieku zaudējums. Tāpēc mēģiniet pavadīt vairāk laika ar viņiem.

Viņiem tu būsi īpaši vajadzīgs. Atcerieties enerģiju līdzsvaru. Viņiem nav obligāti jāatdod visa enerģija, svarīgi ir atdot kādu daļu. Ir svarīgi būt kopā ar viņiem, nezaudējot šo saikni. Tas arī ir šī gada galvenais un akcents. Šogad ir vēl kas tāds, ko tava personība tev atvērs pat jaunā veidā. Tu būsi pārsteigts, ka tevi interesē tēmas, par kurām iepriekš pat neinteresējās. Dziļi interesē patiesība. ne tikai tāpēc, ka tavs draugs par kaut ko ir neizpratnē. mēs vēlamies par to painteresēties, bet jūs interesē dažas jaunas, absolūti dziļas tēmas jums, un jūs atklāsiet savu personību sev no jaunas puses.

MEŽĀZIS

Mežāži šogad dodas neparastā ceļojumā. ceļojumā uz jauniem apvāršņiem, ვa jauniem apvāršņiem vai uz jauniem apvāršņiem. Tas būs biedējoši, tas būs neparasti, tas būs šausmīgi interesanti. Ir svarīgi, lai jūs nenokļūtu kāda cita ietekmē, jo tas var iznīcināt.

Vienmēr saglabājiet savu, jūsu virziens ir primārais. Vienmēr dariet zināmu, ko domājat, kā vēlaties, jo tā ir jūsu dzīve, tikai jūs neatbrīvojaties. Tomēr Visums jums ir sagatavojis dažus jaunus ceļus. Ievadīt tos vai nē, tā ir jūsu izvēle, bet es iesaku ievadīt. Lai arī cik biedējoši būtu doties jaunā ceļojumā, bet galu galā tas novedīs pie ļoti forša rezultāta. Galvenais ir kustēties, galvenais ir ļaut sev iet līdzi šīs dzīves straumei.

Leave a Comment