Nelaime Latvijā: Viņa centās glābt ledū ielūzušo suni, tomēr ielūza pati; Glābēji ieradās par vēlu

Vecumnieku pagastā svētdien, glābjot ledū ielūzušu suni, gājis bojā cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

 

Svētdienas, 22. janvāra, rītā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma informāciju, ka Bauskas novada Vecumnieku pagastā Taļķes upē, glābjot ledū ielūzušu suni, ledū ielūzis arī cilvēks, portālu informēja VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā inspektore Viktorija Gribuste.

Glābēji ieradās, lai atrastu virs ūdens vairs neredzamo cilvēku. Viņa atklāja, ka, ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, cilvēks virs ūdens vairs nebija redzams. Viņš tika atrasts aptuveni 15 metrus no krasta. Suni izglābuši ugunsdzēsēji, kā skaidro V.Gribuste.

 

Valsts policija noskaidroja, ka bojāgājusī ir 1963.gadā dzimusi sieviete. Sākotnējā informācija liecina, ka viņa uzskrējusi uz ledus, lai glābtu suni un ielūza pati.

Valsts policija sākusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu precīzu sievietes nāves cēloni. Lietas izmeklēšanai tiks nozīmēti eksperti, stāsta Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

 

Lasi vēl: Viktorijas Ridosas prognozes: šīm zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī-februārī būs liela peļņa.

 

Izsakām līdzjūtību bojāgājušās kundzes tuviniekiem!

Lai arī ledus uz ūdenstilpēm var būt bīstams un plāns, VUGD aicina iedzīvotājus pastaigām ar suņiem izvēlēties vietas tālāk no ūdens un ledus.

 

Leave a Comment