Nolasi šo tekstu pirms miega, un veiksme naudai vienmēr būs jūsu pusē.

Vai jūs zināt, kādi sazvērestību pieprasījumi ir vispopulārākie? Protams, naudas dēļ, tie apsteidz pat mīlas maģiju. Un tas nav pārsteidzoši – mēs visi vēlamies dzīvot pārpilnībā un nezināt vajadzību.

 

Es zinu daudz naudas sazvērestību, par kurām es dalīšos ar jums. Un jau jūs izvēlaties sev to, kas atbilst jūsu vēlmēm un spēkam. Lai gan, ja runājam par spēku, tas ir pārliecības, neatlaidības un, protams, prakses jautājums. Tā turpināt.

Lasi vēl: “Laimīgie dzīves atradumi”; sešas lietas, kuras nes veiksmi

Sazvērestība, par kuru stāstīšu, atšķiras no “klasiskajām” sazvērestībām par naudu, bet, manuprāt, tā ir daudz labāka. Kāpēc? Viņš nesauc jums naudu par tādu, bet dod veiksmi naudas iegūšanai. Un tas ir daudz interesantāk. Kāds to izdevīgi pārdeva, nopirka ar labu atlaidi, vai arī tika atbrīvota laba vakance, viņi beidzot uzvarēja loterijā – naudas veiksmes piemērus var uzskaitīt bezgalīgi.

Tieši vakarā, pirms miega, trīs reizes izlasiet sazvērestības vārdus un nekavējoties dodieties gulēt. Lai panāktu stabilu rezultātu, atkārtoju rituālu trīs naktis pēc kārtas – bet tas nav nepieciešams – pēc jūsu ieskatiem. Protams, šajā laikā neviens, izņemot jūs, nedrīkst gulēt uz jūsu spilvena, pat dienas laikā.

Sazvērestības vārdi

“Lai veicas, ugunsputns nometa spalvas, un es (tavs vārds) savācu tās apakšmalā. Kāda spalva, tā ir zelts, lai kāda pūka ir sudraba. Šodien man ir paveicies, ka ir nauda, ​​lai gulētu, un no rīta ņemu ar mani, turiet to cieši, mūžīgi nepalaidiet to garām. Lai tā būtu.”

Leave a Comment