53 gadus vecā aktrise paziņojusi, ka vairs nevēlas filmēties, ne filmās, ne seriālos, viņa aiziet

53 gadus vecā divu “Oskaru” ieguvēja plāno iet pensijā. Viņa nolēmusi, ka nevēlas vairs filmēties, ne seriālos, ne filmās. Viņa vēlas laiku veltīt sev un ģimenei. 

Keita Blanšeta ir viena no talantīgākajām mūsdienu aktrisēm. 53 gadus vecā zvaigzne ir saņēmusi daudzas balvas, tostarp divas Amerikas Kinoakadēmijas balvas – kā labākā otrā plāna aktrise filmā “Aviators” un par galveno lomu filmā “Jasmīnas stāsts”.

Turklāt, pēc ASV Nacionālās kinokritiķu biedrības domām, pēdējā filma ar aktrises piedalīšanos – “Tar”- kļuva par pagājušā gada labāko projektu. Tomēr, neskatoties uz iespēju iegūt trešo Kinoakadēmijas statueti, aktrise nolēmusi beigt savu veiksmīgo karjeru šajā nozarē.

Keita par to stāstīja programma “The Sunday Project” ēterā. Kā stāsta slavenība, pēc filmēšanas pabeigšanas viņa jutusi smagu fizisku un emocionālu izsīkumu.

Spriežot pēc visa, Blanšeta vēl nav pieņēmusi galīgo lēmumu šajā jautājumā, taču tuvākajā laikā viņa noteikti nefilmēsies. “Šīs lomas atbalsis joprojām ir manī, tāpēc man ir nepieciešams laiks, lai tiktu tai pāri,” sacīja aktrise, piebilstot: “Es nekad vairs nevēlos strādāt.”

Lasi vēl: “Viņa izveidoja skaistuma impēriju”: mūžībā devusies svarīga lēdija slavenību aprindās

Atgādinām, ka zvaigzne spēlēja Lidiju Taru, izdomātu diriģenti un komponisti, kura kļuva par pirmo sievieti vēsturē, kas vadīja Berlīnes filharmonisko orķestri. Blanšetas varone dzīvo laimīgu dzīvi, līdz viena no viņas padotajām nogalina sevi pārmērīga vadības spiediena dēļ.

 

Leave a Comment