Nacionālais veselības dienests steigšus izplata ļoti svarīgu brīdinājumu ikvienam Latvijas iedzīvotajam!

Pavisam nesen NVD izsludināja ļoti svarīgu ziņu visiem Latvijas iedzīvotājiem! Viņi uzsver, ka lai šo informāciju pastāsta pēc iespējas vairāk cilvēkiem. 

Nacionālais veselības dienests ir Latvijas Latvijas Republikas Veselības ministrijas pakļautībā esošs valsts dienests, kas pārvalda veselības aprūpei paredzētos valsts budžeta līdzekļus un saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem norēķinās par sniegtajiem veselības aprūpes pakalpojumiem, kā arī ambulatorajai ārstniecībai paredzētajām zālēm un medicīniskajām ierīcēm.

NVD veic arī veselības aprūpes pakalpojumu izstrādāšanu, tarifu aprēķināšanu, veido kompensējamo zāļu sarakstu, apstiprina medicīniskās tehnoloģijas un klīniskās vadlīnijas. NVD apkopo vadības informācijas sistēmas datus, vada E-veselības projektus.

 

Nacionālais veselības dienests izplata brīdinājumu un aicina iedzīvotājus neuzķerties uz krāpnieku izsūtītām īsziņām e-veselības vārdā. Šis ir ļoti svarīgi! 

NVD vietnē “Twitter” informēja, ka e-veselības vārdā tiek izsūtītas daudz un dažādas krāpnieciskas īsziņas, kurās iedzīvotāji tiek aicināji autentificēties īsziņai pievienotajā saitē.

NVD uzsver, ka tās ir krāpnieciska īsziņas un tās noteikti nekādā gadījumā nedrīkst vērt vaļā īsziņā ietverto hipersaiti, kā arī ievadīt savus datus. Ja tas tiks izdarīs, diemžēl krāpnieki būs jums nozaguši jūsu datus.

Lasi vēl: Vectēva noslēpums, kuru viņš glabāja visu mūžu, tika atklāts vien 30 gadus pēc viņa aiziešanas tai saulē; visi nopūtās šo uzzinot

Sargiet sevi un iesiet vērīgi!

 

COMMENTS

Leave a Comment