Nabaga Boriss: kas noticis ar Moisejeva atdusas vietu 8 mēnešus pēc viņa guldīšanas zemē; savulaik Moisejeva likteni izmainījusi tieši Latvija

Boriss Moisejevs aizsaulē devās 2022. gada 27. septembrī savās mājās Maskavas centrā pēc trešā insulta. Viņam bija 69 gadi. Dziedātāja ķermeni atrada viņa radošais direktors Sergejs Gorohs. 

Trojekurovskas kapsēta tiek uzskatīta par prestižās Novodevičas kapsētas filiāli. Šeit atdusās daudzas teātra, kino, mūzikas un sporta zvaigznes. Šeit ir apglabāts arī Boriss Moisejevs. Krievijas mediji tagad pabija kapsētā, lai redzētu, kāds izskatās viņa kaps.

Atvadīšanās ceremonijā Trojekurovskas kapsētas zālē bija klāt komponists Kims Breitburgs, dziedātāji Igors Nadžījevs, Pāvels Sokolovs, Nikolajs Baskovs, māsas Zaicevas, Lolita, aktrise Klāra Novikova, modes mākslinieks Igors Guļajevs.

 

Atgādināsim, ka Boriss Moisejevs bija baltkrievu izcelsmes krievu dziedātājs, izcils dejotājs, horeogrāfs un arī aktieris.  Boriss Moisejevs dzimis 1954. gada 4. martā Mogiļevas pilsētā Baltkrievijā. Viņš bija talantīgs vairākkārtējs Krievijas mūzikas balvu laureāts.

Lasi vēl: “Nodevība ir ļoti briesmīga un sāpīga..”; Nosauktas neuzticīgākās zodiaka zīmes

2003. gada Moisejevs bija partijas “Vienotā Krievija” biedrs; 2006. gadā viņš atzīts par nopelniem bagāto Krievijas Federācijas mākslinieku.  Pavisam nesen tika publiskotas mākslinieka atdusas vietas fotogrāfijas.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment