Nabaga Boriss: kas noticis ar Moisejeva atdusas vietu 8 mēnešus pēc viņa guldīšanas zemē; savulaik Moisejeva likteni izmainījusi tieši Latvija

 

Kopš Moisejeva aiziešanas pagājuši praktiski 8 mēneši. Pieminekli uz kapa likt pagaidām ir par agru. Lai arī darbs pie tā notiek. Skaidri redzams, ka mākslinieka kapavieta tiek regulāri kopta, tā nav pamesta, kā tas ir daudzām zvaigznēm.

Kapa krusts skaisti rotāts dzīviem dzelteniem un baltiem ziediem. Bet lejā pie krusta vienmēr stāv grezni svaigie ziedi – no mīļākajiem, pielūdzējiem un draugiem. Turklāt šeit nav lētu plastmasas vainagu un ziedu.

Ir vērts atzīmēt, ka 2023. gada maija sākumā netālu no Borisa Moisejeva kapa apglabāja modes dizaineru Valentīnu Judaškinu. Uz viņa bērēm no Izraēlas ieradās pat Alla Pugačova.

Lasi vēl: “Tev tas būs svarīgi..”; Izvēlies attēlu un uzzini svarīgu vēstījumu par savu tagadni un nākotni

Tiesa, pie Moisejeva kapa Primadonna nez kāpēc nepiegāja, lai gan tieši viņai mākslinieks ir pateicīgs par saviem estrādes panākumiem.

Atgādināsim, ka 1978. gadā viņš radīja deju trio “Ekspresija”, kurš uzstājās tolaik slavenajā Jūrmalas varietē “Jūras Pērle”. Tur talantīgo dejotāju pamanīja Alla Pugačova un uzaicināja strādāt savā šovā. 1987. gadā trio izgāja no dziedātājas trupas un sāka solo karjeru.

Kopš tās dienas uzstāšanās Latvijā, Moisejeva dzīvē sākās jauns periods, veiksmes un panākumu periods.

 

Leave a Comment