Mūžībā devies izcils mākslinieks; ārsti nolēma atslēgt viņu no dzīvību uzturošajiem aparātiem

73 gadu mūžībā devies izcils skatuves mākslinieks. Ārsti ilgi cīnījās par mākslinieka dzīvību, tomēr šis nebija veiksmes stāsts. Mākslinieku tā arī neizdevās glābt. 

Medijos publicēta skumjas ziņas par slavenā Krievijas TV raidījumu vadītāja Jurija Aleksandroviča Nikolajeva nāvi. Jau pusotru mēnesi visa Krievija sūtīja labas veselības vēlējums Eleonorai Nikolajevai un viņas vīram, laikraksta “Rīta pasts” dibinātājam.

Septembra sākumā pāris piedzīvoja smagu ceļu satiksmes negadījumu Maskavas centrā. Mākslinieks un viņa sieva Eleonora atradās kritiskā stāvoklī komā.

Labākie Skļifosovska institūta ārsti 45 dienas cīnījās par izcilā mākslinieka un viņa sievas dzīvību. Diemžēl ārstu centieni nevainagojās panākumiem.

Pirmā nelaime notika pirms nedēļas. Jurija Aleksandroviča oficiālajā vietnē parādījās ziņas par viņa sievas Eleonoras Nikolajevas nāvi.

Bet, kad mākslinieks pamodās no komas, viņš bija ļoti satraukts. Kā atzīst Skļifosovska institūta galvenais eksperts, Jurijs Nikolajevs bija nemierīgs, tika barots ar barošanas zondi, un viņš neizrādīja dzīvības pazīmes.

Lasi vēl: ”Nauda kritīs no gaisa”: Pāvels Globa paredz, ka 2023. gadā trīs zodiaka zīmes var negaidīti kļūt bagātas

73 gadus vecā mākslinieka dzīvi uzturēja dārgs medicīnas aprīkojums. Laikā, kad Krievijas mākslinieks Jurijs Nikolajevs bija komā, šīs zāles Krievijā maksāja aptuveni 5000 dolāru. Jurijam Nikolajevam nav ģimenes, un neviens nebija gatavs maksāt tik daudz par viņa aprūpi.

Saskaņā ar medijiem pieejamo informāciju, lēmums atslēgt Juriju Nikolajevu no dzīvību uzturošajiem aparātiem tika pieņemts nekavējoties.

Jurijs Nikolajevs bija īsts varonis. Viņam divas reizes mūžā ir bijis vēzis un viņš bija inficēts ar koronavīrusu. Bet šis traģiskais notikums bija pēdējais piliens slavenā TV vadītāja dzīvē.

 

Leave a Comment