3 bezbailīgākās zodiaka zīmes: ”Gatavas kaut no policijas bēgt dēļ adrenalīna”

Kas ir šis trijnieks, kas spēj bez bailēm izteikt savu viedokli, nebaidoties par sekām?

1. Strēlnieks – viņš ir “īsts griezējs” līdz pat kaulu smadzenēm. Ja viņam gadās nonākt rupjas netaisnības apstākļos, kas prasa izlēmīgu rīcību, viņš nevilcināsies ne mirkli.

Viņš noteikti izteiks visu, ko domā, un, ja esošajā situācijā nesaņems apkārtējo piekrišanu vai apstiprinājumu, viņš var izmantot spēcīgas metodes, lai pārliecinātu klātesošos, ka viņam ir taisnība. Īpaši spilgti savu drosmīgo izturēšanos Strēlnieks parāda jaunībā.

2. Otrs drosminieks šajā spožajā trijotnē ir Lauva – cīnītājs par taisnību. Jā, pēc dabas viņš ir cēls, taču reizēm ar viņu gadās piedzīvojumi. Tā kā Lauva ir spilgts līderis, kurš nevēlas dalīt savu troni, vai savu teritoriju ar citiem, viņš ir modrs, un katrs, kurš uzdrošinās skatīties uz to, kas ir viņa, uzreiz sapratīs, kurš šeit ir galvenais.

Cilvēku kompānijā Lauva vienmēr izceļas, viņš ir gudrs, talantīgs, un pieticība nav viņa diagnoze. Lepna poza, spilgts tēls, dažreiz nežēlīgs – tas viss atšķir Lauvu no pūļa.

Lasi vēl: Mūžībā devies izcils mākslinieks; ārsti nolēma atslēgt viņu no dzīvību uzturošajiem aparātiem

Kopumā lielākoties Lauva ir diezgan dzīvespriecīgs un draudzīgs, bet, ja tikpat spilgts raksturs gadīsies viņa ceļā, mēģinot viņu pārspēt, tad Lauva nebaidīsies parādīt savus ilkņus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment