Mags Aleksandrs Šeps ir pārliecināts, ka konkrēti šīm 4 zodiaka zīmēm būs labākā 2023. gada vasara

Mags Aleksandrs Šeps paziņojis, ka tieši šīm konkrētajām zodiaka zīmēm šī gaidāmā vasara būs pati labākā kāda jebkad vēl ir bijusi. 

Vasara ir gandrīz klāt. Kad pamanām, ka dienas kļūst garākas un saule silda mūsu ādu, saprotam, ka vasara ir tepat aiz stūra un sākam sapņot par laika pavadīšanu pludmalē, kur atpūsties kopā ar saviem mīļajiem.

Mēs parasti nedomājam par garīgo izaugsmi vai personīgo transformāciju. Tomēr, ja jūs esat viena no 4 zodiaka zīmēm, kurām būs labākā 2023. gada vasara, jūs to arī darīsit!

Pat ja jūs to vēl nezināt, planētas ir gatavas sniegt jums piedzīvojumu, ko jūs tik ļoti meklējat. No 21. jūnija līdz 23. septembrim vasara nesīs daudz skaistu pārmaiņu.

 

Tie no jums, kas zina Taro, zina, ka mēs dzīvojam Ratu gadā, kas koncentrējas uz to, kā mēs pielāgojamies pārmaiņām, strādājot, lai īstenotu savas ambīcijas.

Planētu kustības šovasar atspoguļo šo enerģiju, kad Saturns, Urāns, Neptūns, Plutons, Venera un Merkurs pagriežas retrogrādā. Neuztraucieties, jo mēs izskaidrosim, ko šīs retrogrādas patiesībā jums nozīmē.

Venēras retrogrāda notiek aptuveni reizi 18 mēnešos un ilgst aptuveni 42 dienas. 3. septembrī noslēgsies Venēras retrogrādā fāze, kas sāksies 22. jūlijā.

 

Vērsis

Jupiteram turpinot virzīties cauri jūsu pirmajai mājai, jūs jutīsities pārliecināti un uzmundrināti. Pievēršot uzmanību nākotnei un ļaujot pagātnei izgaist, jūs atklāsiet, ka šis tranzīts sniedz jums cerību un pozitīvu attieksmi.

Jūs iespaidosiet cilvēkus, bet vēl svarīgāk, jūs iespaidosiet sevi. Ko tu nevari darīt? Vienmēr meklē iespējas, bet nepārcenties.

Tas ir lielisks tranzīts, lai ceļotu, satiktu jaunus cilvēkus un izklaidētos. 6. jūnijā Venēra, jūsu valdošā planēta, pārcelsies uz jūsu ceturto Saules enerģiju.

Lasi vēl: “Vai zini, kāda ir tava zemapziņa?”; Izvēlies attēlu un saņem atbildi no savas zemapziņas

Kad 22. jūlijā tas kļūs retrogrāds, jūs sāksiet domāt, kas patiešām liek jums justies emocionāli atbalstītam un nodrošinātam. Personīgajās attiecībās un ģimenes dzīvē sajutīsi iekšējo drošību un jaunu spēju lūgt un saņemt to, ko vēlies.

11. jūlijā Marss pārcelsies uz tavu piekto prieku enerģiju, izceļot tavu vēlmi izmantot visu, ko dzīve piedāvā.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment