“Vai zini, kāda ir tava zemapziņa?”; Izvēlies attēlu un saņem atbildi no savas zemapziņas

Kā zināms, mūsu zemapziņa nav pakļauta nekādai kontrolei, bet darbojas tikai ar simbolu un zīmju palīdzību. Turklāt mēs nekādi nespējam apzināti ietekmēt neapzinātos procesus. Bet mēs varam ar attēlu pārbaudes palīdzību “izvilkt” svarīgas norādes no dziļākiem psihes slāņiem.

Aizver savas acis. Mēģiniet atpūsties 5-10 sekundes. Izvēlieties savas dzīves jomu, kuru šobrīd vēlaties izpētīt visvairāk.

Atveriet acis un skatieties ieteiktos attēlus. Kurš no tiem piesaistīja jūsu uzmanību?

 

1. Attēls

Jūs piesaistīja gleznainais ceļš. Jūsu neapzinātais prāts aicina jūs rīkoties. Ceļš kā simbols liecina par nodomu attīstīties, mainīties, iet pa doto maršrutu. Visticamāk, jūs jau esat noteicis, kas jums jāieplāno. Taču līdz šim nekādi pasākumi nav veikti. Šobrīd jūs varat sākt īstenot savus plānus un sapņus.

Attīstība kā svarīgs dzīves process vienmēr ir nepieciešama. Katru minūti un katru stundu mēs maināmies. Galvenais ir būt gatavam saņemt nepieciešamo informāciju sev par labu. Un atcerieties, ka pat nejauši satikts cilvēks var ietekmēt mūsu domas un priekšstatus par dzīvi. Gatavojieties pārmaiņām!

 

2. Attēls

Kas tevi piesaistīja šim tēlam? Tilts, kas nolaists ūdenī, vai perfekti noteikta horizonta līnija? Ūdens kā simbols, vai tā būtu upe, ezers vai jūra, simbolizē attīrīšanu. Jūsu zemapziņa, visticamāk, liek jums sākt atbrīvoties no nevajadzīgām lietām. Attīrīt nozīmē nomazgāt, noņemt, izmest, atstāt, izmest…

Lasi vēl: “Ko tu sagaidi no mīlestības?”; Izvēlieties attēlu un saņemiet atbildi

Ar ko vai ar ko no tā, kas tev tagad ir, vai esi gatavs atvadīties? Vai varbūt vēlaties atbrīvoties no nevajadzīgām emocijām un negatīviem stāvokļiem? Saule un debesis norāda, ka jums nepieciešama fiziska un garīga atpūta. Laiks sarīkot sev nedēļas nogali, kas dos iespēju nedomāt par ikdienas rūpēm un maksimāli attālināties no jautājumu risināšanas!

 

 

Turpini lasīt, ko vēlas ar pārējiem attēliem teikt tava zemapziņa, nākošajā lapā

Leave a Comment