“Ko tu sagaidi no mīlestības?”; Izvēlieties attēlu un saņemiet atbildi

Gandrīz visi cilvēki savas dzīves laikā tiecas pēc mīlestības. Cilvēkam apzināti vai neapzināti ir vēlme satikt kādu, ar kuru viņš kā puzle var sanākt kopā un sajust vienotību.

 

Es ierosinu izmantot šodienas pārbaudi, lai noteiktu, ko jūs sagaidāt no mīlestības.

 

Kura bilde jūs ieinteresēja? Izvēlies attēlu un uzzini atbildi.

1.Attēls

No mīlestības jūs gaidāt pilnību. Jūs to uzskatāt par augstu un gaišu sajūtu. Tāpēc jums jau sen ir izveidojusies skaidra pārliecība: mīlestībā jābūt vai nu visam, vai nekā. Maz ticams, ka jūs pieņemsit, ja jūsu realitāte nesakrīt ar jūsu priekšstatiem. Jūs gandrīz nekad nepiekrītat sevis pārliecināšanai, ka varat būt pacietīgs un cilvēks mainīsies.

Attiecībās jums ir nepieciešams tas, ko meklējat. Neskatoties uz to, ka esat diezgan žēlsirdīgs un empātisks cilvēks, dažos brīžos spējat būt nelokāms un ievērot tikai savus dzīves noteikumus. Varbūt jūsu uzskati par mīlestību ir nedaudz pārspīlēti, taču tieši šī vēlme jums palīdz.

 

2.Attēls

No mīlestības jūs sagaidāt skaidru izpratni, ka šai gaišajai sajūtai noteikti jānes prieks un veiksme. Jūs meklējat mīlestību, lai padarītu savu dzīvi interesantāku, gaišāku un laipnāku. Tā ir mīlestība jūsu iztēlē, kas izglābs pasauli. Jūs gaidāt no viņa brīnumus. Jūs esat stingri pārliecināts, ka mīlestība var kļūt par jūsu talismanu un amuletu.

Lasi vēl: “Dieva skūpstītas..”: sievietes ar šādiem vārdiem sauc par laimes karalienēm

Jums ir nepieciešams cilvēks, ar kuru jūs varat būt uz viena viļņa. Kāds, kurš dalīsies jūsu idejās par mīlestību. Pozitīvs, prieks un laime – tas ir tas, ko mīlestībai jums vajadzētu dot. Jā, jums ir lielas cerības uz mīlestību. Šī iemesla dēļ jūsu dzīvē notiek vilšanās. Bet tu nekrīti izmisumā un turpini sekot savai pārliecībai.

 

 

Turpini lasīt, pārējo attēlu skaidrojumu, nākošajā lapā

Leave a Comment