Uzzini aktuālās likmes un skaties Pasaules čempionātu hokejā kopā ar “OlyBet”

Viens no gaidītākajiem sporta notikumiem Latvijā ir klāt! Jau no 12. līdz 28. maijam Latvijā, Rīgā, kā arī Somijā, Tamperes pilsētā, norisināsies Pasaules čempionāts hokejā.

Tāpēc mūsu eksperti ir parūpējušies par plašu īpašo likmju piedāvājumu čempionāta laikā. Cik uzvaras gūs Latvija, vai mūsu komanda spēs kvalificēties katru gadu tik ļoti kārotajam ceturtdaļfinālam, un cik rezultatīvi būs mūsu potenciālie līderi – šīs un daudzas citas prognozēšanas iespējas ir pieejamas “OlyBet” sporta totalizatorā.

A grupā, kur spēles tiek aizvadītas Somijā, neskaitot mājiniekus, ir arī ASV, Zviedrija, Vācija, Dānija, Francija, Austrija un Ungārija. Kamēr Latvija atrodas B grupā kopā ar Kanādu, Slovākiju, Čehiju, Norvēģiju, Slovēniju, Kazahstānu un Šveici. Runājot par Latviju, tad mūsu eksperti kopā izcīnīto punktu “vairāk/mazāk” robežu ir atzīmējuši kā 8,5 punkti, koeficientam esot 1,85 uz abām izvēlēm.

Ja skatāmies pēdējo piecu PČ ietvaros, tad šai robežai Latvija ir tikusi pāri četros, nespējot to paveikt vien pērn.

Savukārt, lai kvalificētos ceturtdaļfinālam, minimālais punktu skaits, ar kuru izcīnīšanu bija gana, lai iekļūtu top 8, pēdējo piecu gadu periodā ir bijis 10 punkti, kamēr maksimālais 13. Iespēja, ka Latvija spēs kvalificēties šai turnīra stadijai šogad, ir novērtēta ar 38% jeb koeficientu 2,4, savukārt 62% jeb koeficients 1,5 tiek atvēlēts iespējamībai, ka tomēr šogad paliksim ārpus labāko astotnieka.

Runājot par rezultatīvākajiem spēlētājiem, tad kā reālākais kandidāts uz šo godu čempionāta noslēgumā tiek minēts Rūdolfs Balcers. Un fakti runā paši par sevi – uzbrucējs ir piedalījies kopumā trīs Pasaules čempionātos un allaž bijis rezultatīvākais vīrs Latvijas izlasē. Šogad viņa “vairāk/mazāk” individuāli gūto rezultativitātes punktu robeža ir noteikta kā 5,5 punkti un abas iespējas ir novērtētas ar attiecību 50% pret 50% jeb koeficienta izteiksmē tas ir 1,85.

Jaunums – OlyBet spēļu zona! Seko līdzi saviem iecienītākajiem sporta notikumiem! Bezmaksas izklaide ar īstām balvām! Ja vēl neesi tik zinošs hokeja pasaulē izvēlies Bingoly – saņem kartiņu, relaksējies skatoties hokeju un iegūsti balvas. Ja esi erudīts vai tici savai veiksmei tad Hokeja izaicinājums ir priekš Tevis, atbildi uz prognožu jautājumiem un saņem punktus, vari pat uzaicināt draugus pievienoties savai līgai, lai kopā sajustu lielā hokeja garu!

Un tas vēl nav viss! Nebūs iespēja apmeklēt spēles klātienē? Neuztraucies, jo “Olybet” ir parūpējies par tiem faniem, kuri vēlēsies izbaudīt “pavasara trakumu” pie lielajiem TV ekrāniem un tikpat karstā atmosfērā kā “Arēna Rīga” tribīnēs! Izsludinām Lielā hokeja skatīšanos visos “OlyBet” sporta bāros Latvijā!

Kas Tevi tur sagaida? Dažādas aktivitātes un konkursi. Protams, Tava aktivitāte nepaliks nenovērtēta, tāpēc esam arī sarūpējuši dažādas vērtīgas balvas! Izvēlies sev tuvāko no 44 sporta bāriem visā Latvijā un dodies izbaudīt lielisku atmosfēru! Te neviens uz Tevi neskatīsies šķībi, kad Tu jutīsi līdzi savai komandai. Īstu sporta līdzjušanas noskaņu garantējam!
Neesi padomājis par fanu atribūtiku? Neuztraucies, arī tur mums ir risinājums! Tikai “OlyBet” sporta bāros ikvienam interesentam ir iespēja iegādāties izcilu hokeja fanu komplektu tikai par 1€!

Tajā ietilpst:

– Latvijas karoga sejas krāsa
– Fanu vāles
– Welcome drink žetons
– Sporta likmju Match Play kupons 5 vērtībā

Nāc un svini hokeja svētkos kopā ar mums! Pirmā spēle jau piektdien, 12. maijā pulksten 20:20, kur Latvijas izlase tiksies ar hokeja spēles izgudrotāju dzimtenes pārstāvjiem Kanādas hokejistiem. Turam īkšķus un svinam kopā!

Leave a Comment