Slavena seriāla aktieris atrasts bezsamaņā savā dzīvoklī, diemžēl pulsa nav; ģimene neslēpj pārdzīvojumus

Slavena seriāla aktieris atrasts bezsamaņā savā dzīvoklī, diemžēl pulsa nav. Ģimene neslēpj pārdzīvojumus un sēras. Aktiera atbalstītāji dalās ar līdzjūtības vārdiem viņa ģimenei. 

Skaitlis deviņi ir galvenais posms aizsaules sākuma ceļojumā. Devītnieks kristietībā ir atzīts par svētu skaitli. Tiek uzskatīts, ka tieši tik daudz eņģeļu aizlūdz par aizgājēju un darbojas kā viņa aizbildņi Dieva tiesā. Papildu mierinājumu sniedz lūgšanas, silti radu un draugu vārdi.

Atmiņas par aizgājēja labajiem darbiem šai saulē, visu aizvainojumu piedošana dāvā iespēju tikt apžēlotam. Baznīca ir pret to, ka aizgājēja tuvinieki pastāvīgi un skaļi raud, jo asaras un drūmas domas pasliktina aizgājēja situāciju, tādēļ ilgi nedrīkst sērot.

 

Dzīvoklī bezsamaņā tika atrasts filmas “Ekipāža” aktieris Anatolijs Elizarovs. Anatolijs Elizarovs pārtrauca sazināties ar radiniekiem. 8. maijā mākslinieka satrauktā ģimene izsauca neatliekamās palīdzības dienestus.

Tomēr ierodoties aktiera dzīvesvietā, viņš tika atrasts bezsamaņā. Ārsti konstatēja, ka pulsa diemžēl vairs nav. Ekrāna zvaigzne aizgājusi mūžībā 80 gadu vecumā.

Atgādiniet, ka Anatolijs filmējās filmās: “Aibolit-66”, “Crew”, “Imaginary Sick” un citi. Zvaigzne ir saņēmusi pasaules atzinību kā labākais režisors.

Lasi vēl: Aktrise Regīna Devīte dalās ar emocionālu paziņojumu: ”Tomēr nu liktenis visam pielika lielu punktu”

Elizarovu sauca par krievu Marselu Marso, un viņa iestudējumi ar panākumiem tika iestudēti desmitiem valstu. 1995. gadā viņam tika piešķirts Federācijas Goda mākslinieka nosaukums.

 

Leave a Comment