Pēc samaņas zaudēšanas bārā 37 gadu vecumā pēkšņi mirusi šova zvaigzne: ”Dievs, viņa vēl bija tik jauna”

Pēc samaņas zaudēšanas bārā 37 gadu vecumā pēkšņi mirusi šova zvaigzne: ”Dievs, viņa vēl bija tik jauna”. Ģimene ir apmulsusi no šīs ziņas, jo neviens nebija ko tādu gaidījis. 

Parasti tiek uzskatīts, ka pēc dzīvības pārtraukšanas cilvēka dvēsele pāriet uz ēteriskajiem plāniem, tādējādi saraujot visas saites ar mūsu ķermenisko sfēru.

Neskatoties uz to, pastāv patiesi pierādījumi, kas apliecina to, ka aizgājējiem ir zināšanas par pašreizējo situāciju mūsu pasaulē. Tādēļ daudzi uzskata, ka mūsu senči zina ko mēs darām šajā saulē.

Ir dokumentēti daudzi gadījumi, kad aizgājēju gari ir palīdzējuši saviem dzīvajiem radiniekiem. Ir skaidrs, ka aizgājēju gariem piemīt cilvēciskas emocijas, sākot no labdarības līdz atriebībai. Šo apgalvojumu pamato nesenais notikums Kolombo, Šrilankas galvaspilsētā.

Pēc samaņas zaudēšanas bārā 37 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devusies šova “Lielais brālis” zvaigzne Monika Sirianni

Itālijas televīzijas zvaigzne aizsaulē devās laikā, kad bija atvaļinājumā kopā ar draugiem. Monika Sirianni zaudēja samaņu un tā arī nepamodās.

Nakts pastaigas laikā pārtrūka dzīvība vienam, no spilgtākajiem šova “Lielais brālis Itālija” dalībniekiem. Meitenei pēkšņi kļuva slikti kādā bārā Soveriā Mannelli, pilsētiņā Itālijas Katandzaro provincē. Monika noģība. Viņas draugi nekavējoties sacēla trauksmi – notikuma vietā ieradās paramediķi, kuri mēģināja viņu glābt, taču visi pūliņi bija nesekmīgi. Sirianni tika steidzami nogādāta vietējā slimnīcā, taču ārsti varēja tikai konstatēt nāves faktu.

Ziņojumā teikts, ka notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu precīzu mākslinieces pēkšņās aiziešanas cēloni, vienlaikus uzsverot, ka trešās personas iesaiste ir izslēgta. Lietai nozīmētas ekspertīzes.

 

Pēc sākotnējās versijas, meitene aizsaulē devusies no sirdslēkmes. Meitenes ķermenis pēc izmeklēšanas pabeigšanas tiks atdots viņas vecākiem, kuri dzīvo Austrālijas galvaspilsētā Sidnejā.

Monikas “Lielā brāļa” kolēģi un fani bija šokēti par viņas pāragro aiziešanu. “Es gribu pieminēt šo skaisto meiteni Moniku Sirianni, bijušo sāncensi “Lielajā Brālī” un tagad skolotāju”, “Es nespēju noticēt, ka viņa vairs nav ar mums”, “Es noskatījos šovu un labi atceros viņu. Man tiešām ir ļoti žēl! Skauju ģimeni”, “Dievs, viņa vēl bija tik jauna. Līdzjūtība ģimenei,” – rakstīja cilvēki savos komentāros.

Lasi vēl: Aktrise Regīna Devīte dalās ar emocionālu paziņojumu: ”Tomēr nu liktenis visam pielika lielu punktu”

Projekta laikā meitene uzsāka romantiskas attiecības ar citu dalībnieku Fabricio Konti, kura dēļ viņa izšķīrās ar savu tā brīža draugu. Tomēr pēc aiziešanas no “Lielā brāļa” attiecības starp jauniešiem izjuka.

 

Leave a Comment