“Ko tu sagaidi no mīlestības?”; Izvēlieties attēlu un saņemiet atbildi

3.Attēls

No mīlestības jūs sagaidāt drošības sajūtu un pārliecību. Tev ir svarīgi saprast, ka, ja mīli, tad esi drošībā. Mīlestība jūsu izpratnē ir cietoksnis, cietoksnis, citadele, kas pasargā jūs no iespējamās ārpasaules nelabvēlīgās ietekmes. Tam jābūt spēcīgam, uzticamam, stabilam.

Ir obligāti jāuzticas personai, ar kuru jums ir attiecības. Jums ir jāsajūt dziļa garīga saikne ar viņu. Vēlams, lai jūs varētu vest garas sarunas par cildeno. Tikai ērta dzīve un materiālā bagātība jūs neapmierinās. Jums ir jāsavieno smalkākas lietas.

 

4.Attēls

No mīlestības jūs sagaidāt stabilitāti un ilgmūžību. Tevi nepiesaista virspusējas kaislīgas jūtas, kas var izdegt vienas nakts laikā. Jūs droši vien esat diezgan pieredzējis un izsmalcināts cilvēks sirdslietās. Jūs zināt, ko nozīmē aizdegties un iziet. Tagad jums ir nepieciešams mīlestības pamats.

Tieši šo sapratni un mīlestības gaidīšanu jūs uzskatāt par vispareizāko. Jūsu mīlestībai ir jāatdzimst no jauna, atmetot nevajadzīgo. Ļaujiet tai izturēt grūtības un krīzes, bet tas nekad nebeidzas. Mīlestībai, jūsuprāt, jābūt noturīgai un nesatricināmai, un tā nekādā veidā nedrīkst būt atkarīga no dzīves problēmām.

 

 

5.Attēls

No mīlestības jūs gaidāt skaistumu, žēlastību un tīrību. Jūs tradicionāli skatāties uz mīlestību. Lojalitāte, gan fiziska, gan garīga, jums ir ārkārtīgi svarīga. Mīlēt pret tevi nozīmē būt patiesam, atklātam un patiesam. Neatkarīgi no tā, ar kādām grūtībām jūs savā ceļā saskaraties, daudz svarīgāk ir tas, cik ļoti jūs viens otram uzticaties.

Lasi vēl: Ļoti nepatīkama ziņa visiem Twitter lietotājiem: ”Tas ir neatgriezeniski”

Vai jūsu mīļotais cilvēks spēj neizlikties un būt sirsnīgs? Lai cik smaga būtu patiesība, tā tev būs daudz svarīgāka par “saldiem” meliem un glaimiem. Jūs, savukārt, esat gatavs izturēt jebkādas grūtības un grūtības šādas mīlestības dēļ.

Leave a Comment