Mags Aleksandrs Šeps ir pārliecināts, ka konkrēti šīm 4 zodiaka zīmēm būs labākā 2023. gada vasara

Lauva

Lauva, tu priecāsies uzzināt, ka cilvēki tevi pamanīs šovasar. Jupiters turpinās virzīties cauri jūsu karjeras desmitajai enerģijai un nostādīs jūs vislabākajā pozīcijā, lai sasniegtu savus mērķus.

Jūsu publiskā reputācija uzlabosies un, jo vairāk jūs lielīsities, jo vairāk atlīdzības saņemsiet. Tā var būt karjeras izaugsme, profesionālās pārmaiņas, jaunas darba iespējas un vispārējie profesionālie panākumi.

Jupiters 19. jūnijā būs kopā ar Saturnu, ļaujot jums izvēlēties pareizās iespējas un patiesi izbaudīt visus savus sasniegumus. Vasarā Venera atgriezīsies cauri jūsu pirmajai enerģijai, mudinot jūs pārvērtēt savu paštēlu.

Kā jūs iepazīstināsiet ar sevi? Vai jūs domājat, ka tas precīzi attēlo īsto jūs? 2023. gada vasara var nest arī izmaiņas izskatā. Kad Venera iet pareizi, jums jābūt uzmanīgiem, lai nepieņemtu pārsteidzīgus lēmumus, kurus vēlāk varētu nožēlot.

 

Strēlnieks

Jupiters, jūsu valdošā planēta, turpinās nest optimismu un izaugsmi jūsu sestajā darba un Vese***as enerģijā visu 2023. gada vasaru. Tas liks jums atpazīt vērtību, ko sniedzat pasaulei. Atrast darbu būs vieglāk, un tev patiks tas, ko dari.

Esiet lepns par ieguldījumu, ko sniedzat savā darba vietā, un jūs saņemsiet atalgojumu gan iekšēji, gan ārēji. Vasarā Venera būs retrogrāda caur jūsu devīto paplašināšanās un ceļojumu enerģiju, ko pārvalda Strēlnieks. Izmantojot šo tranzītu, jums kļūs skaidrs, ka lietas, kas jūs apmierina, mainīsies.

Lasi vēl: Kāda Latvijas iedzīvotāja pēc redzētās ainas par jaunajām māmiņām, kuras pastaigājas, dalījās ar skarbu ziņu visām mammām

 

Skorpions

Skorpions, tas tev būs nozīmīgs pagrieziena punkts. Jupiters pārceļas uz jūsu septīto partnerattiecību enerģiju, un Venēra retrogrādā uz jūsu karjeras desmito enerģiju.

Tādējādi ir pienācis laiks parūpēties par personiskajām un profesionālajām attiecībām, kas patiešām darbojas, un atbrīvot tās, kas jūs kavē.

Pateicoties Jupiteram, jums ļoti veiksmīgi izdosies piesaistīt sabiedrības uzmanību un veidot ienesīgas partnerattiecības. Jūsu spējai vienoties un slēgt darījumus biznesā būs pozitīva ietekme uz jūsu finansēm.

 

Leave a Comment