“Jums būs pati labākā, neaizmirstamākā vasara!”; Nosauktas veiksmīgas 4 zodiaka zīmes

Vasara ir gandrīz klāt. Kad pamanām, ka dienas kļūst garākas un saule silda mūsu ādu, saprotam, ka vasara ir tepat aiz stūra un sākam sapņot par laika pavadīšanu pludmalē, kur atpūsties kopā ar saviem mīļajiem.

Mēs parasti nedomājam par garīgo izaugsmi vai personīgo transformāciju. Tomēr, ja jūs esat viena no 4 zodiaka zīmēm, kurām būs labākā 2023. gada vasara, jūs to arī darīsit!

Vērsis

Jupiteram turpinot virzīties cauri jūsu pirmajai mājai, jūs jutīsities pārliecināti un uzmundrināti. Pievēršot uzmanību nākotnei un ļaujot pagātnei izgaist, jūs atklāsiet, ka šis tranzīts sniedz jums cerību un pozitīvu attieksmi.

Jūs iespaidosiet cilvēkus, bet vēl svarīgāk, jūs iespaidosiet sevi. Ko tu nevari darīt? Vienmēr meklē iespējas, bet nepārcenties.

Tas ir lielisks tranzīts, lai ceļotu, satiktu jaunus cilvēkus un izklaidētos. 6. jūnijā Venēra, jūsu valdošā planēta, pārcelsies uz jūsu ceturto Saules māju.

Kad 22. jūlijā tas kļūs retrogrāds, jūs sāksit domāt, kas patiešām liek jums justies emocionāli atbalstītam un nodrošinātam.

Personīgajās attiecībās un ģimenes dzīvē sajutīsi iekšējo drošību un jaunu spēju lūgt un saņemt to, ko vēlies.

11. jūlijā Marss pārcelsies uz tavu piekto prieku māju, izceļot tavu vēlmi izmantot visu, ko dzīve piedāvā.

Marss trinē Jupiteru 31. jūlijā. Sekojiet savai intuīcijai un nebaidieties nonākt bīstamās situācijās. Šovasar planētas strādās tev par labu, tāpēc neuztraucies!

Lauva

Lauva, tu priecāsies uzzināt, ka cilvēki tevi pamanīs šovasar. Jupiters turpinās virzīties cauri jūsu karjeras desmitajai mājai un nostādīs jūs vislabākajā pozīcijā, lai sasniegtu savus mērķus.

Jūsu publiskā reputācija uzlabosies un, jo vairāk jūs lielīsities, jo vairāk atlīdzības saņemsiet. Tā var būt karjeras izaugsme, profesionālās pārmaiņas, jaunas darba iespējas un vispārējie profesionālie panākumi.

Jupiters 19. jūnijā sekstilē Saturnu, ļaujot jums izvēlēties pareizās iespējas un patiesi izbaudīt visus savus sasniegumus.

Vasarā Venera atgriezīsies cauri jūsu pirmajai mājai, mudinot jūs pārvērtēt savu paštēlu.

Kā jūs iepazīstināsiet ar sevi? Vai jūs domājat, ka tas precīzi attēlo īsto jūs? 2023. gada vasara var nest arī izmaiņas izskatā.

Kad Venera iet pareizi, jums jābūt uzmanīgiem, lai nepieņemtu pārsteidzīgus lēmumus, kurus vēlāk varētu nožēlot.

Vēlēšanās mainīt sevi var būt patīkama un galu galā apmierinoša, taču jums nevajadzētu būt pārāk bargam pret sevi vai citiem, pamatojoties tikai uz viņu izskatu.

Lasi vēl: “Noteikti izlasi šo!”; Šis ir vissvarīgākais dzīves padoms jūsu zodiaka zīmei

Tavi iekšējie instinkti tevi vadīs, kad riskēsi un rīkosies pārliecinoši. 15. augustā Marss otrajā vērtību namā un Urāns karjeras desmitajā namā apvienosies, lai izveidotu triju.

Jūsu vajadzība pēc brīvības būs nenoliedzama un jūsu enerģijas līmenis būs augsts, tāpēc šis būs piemērots brīdis, lai ar visu, kas jums ir, uzņemtos šo jauno projektu.

Gandrīz noteikti varēsi piedalīties jaunās interesantās un patīkamās aktivitātēs kopā ar pavisam jauniem pavadoņiem. Ļaujiet savām domām brīvi klīst un spīdēt spoži kā saule.

Turpini lasīt, kuras vēl divas zodiaka zīmes ir šajā veiksmīgo sarakstā, nākošajā lapā

Leave a Comment