“Jums būs pati labākā, neaizmirstamākā vasara!”; Nosauktas veiksmīgas 4 zodiaka zīmes

Strēlnieks

Jupiters, jūsu valdošā planēta, turpinās nest optimismu un izaugsmi jūsu sestajā darba un veselības mājā visu 2023. gada vasaru.

Tas liks jums atpazīt vērtību, ko sniedzat pasaulei. Atrast darbu būs vieglāk, un tev patiks tas, ko dari.

Esiet lepns par ieguldījumu, ko sniedzat savā darba vietā, un jūs saņemsiet atalgojumu gan iekšēji, gan ārēji.

Vasarā Venera būs retrogrāda caur jūsu devīto paplašināšanās un ceļojumu māju, ko pārvalda Strēlnieks.

Izmantojot šo tranzītu, jums kļūs skaidrs, ka lietas, kas jūs apmierina, mainīsies.

Iespējams, jums ir bijusi doma, ka katru vasaru dosieties uz citu valsti, bet tā vietā jūtat nepārvaramu vēlmi atgriezties vietā, ko atstājāt.

Iespējams, jūs domājāt, ka noteikta zināšanu joma jums vairs nav interesanta, taču tagad jūsu interese par to, visticamāk, atdzims. Ļaujiet savām vēlmēm attīstīties un pielāgojieties tam, ko patiešām vēlaties.

Marss trīnēs Jupiteru 31. jūlijā. Pieaugot jūsu pārliecībai, jūs atklāsiet, ka labāk spējat pieņemt lēmumus, kas konstruktīvi ietekmēs jūsu reputāciju sabiedrībā.

Visam, ko darīsit, būs mazliet veiksmes. Strēlnieks, ja vēlaties būt veiksmīgs nākotnē, jums ir jāatdod vasarai viss, kas jums ir.

Skorpions

Skorpions, tas tev būs nozīmīgs pagrieziena punkts. Jupiters pārceļas uz jūsu septīto partnerattiecību māju, un Venēra retrogrādā uz jūsu karjeras desmito māju.

Tādējādi ir pienācis laiks parūpēties par personiskajām un profesionālajām attiecībām, kas patiešām darbojas, un atbrīvot tās, kas jūs kavē.

Pateicoties Jupiteram, jums ļoti veiksmīgi izdosies piesaistīt sabiedrības uzmanību un veidot ienesīgas partnerattiecības. Jūsu spējai vienoties un slēgt darījumus biznesā būs pozitīva ietekme uz jūsu finansēm.

Šajā laikā Venera lūgs jums precizēt, ko jūs vēlaties, un patiešām saprast, kādas cerības jūs izvirziet pret sevi.

Kas attiecas uz jūsu personīgo dzīvi, jūs varat būt gatavs jaunām attiecībām, īpaši tādām, kas dod jums brīvību augt un uzzināt par sevi.

Ja jums ir attiecības, varat izlemt tās pacelt uz nākamo līmeni, gatavojoties savām kāzām. Vai arī jūs beidzot tiksiet pie lietas būtības, kas izraisa spriedzi jūsu attiecībās, un izdomāsit, kā to novērst.

Varbūt ir pienācis laiks atstāt pagātni aiz muguras un doties tālāk. Šajā gadījumā jums ir jāatzīst tā, ko jūtat, realitāte un ar līdzjūtību un briedumu jāļauj visam beigties.

Lasi vēl: Šīm trim zodiaka zīmēm ļoti veiksies otrdien, 2023. gada 16. maijā

Kad attiecības beidzas, tas parasti notiek uz labāko pusi, paverot ceļu labākai un gaišākai nākotnei. Marss un Plutons, jūsu valdošās planētas, 23. augustā veido triju, kas sniegs jums ambīciju stimulu un izcels jūsu līdera spējas.

Šķēršļi, gan ārējie, gan iekšējie, kas sākumā šķita nepārvarami, jūsu kaislības un pārliecības dēļ pēkšņi izrādās tikai ātruma izciļņi.

Ja pievērsīsi uzmanību saviem instinktiem, būsi pārsteigts, cik daudz šovasar vari paveikt!

Leave a Comment