Atsakoties no bērniem par labu vīram, sieviete drīz viena pazaudēja gan bērnus, gan vīru

Oksana bija divreiz precējusies, un no katras laulības viņai bija bērns. Viņas laulības nebija garākas par 2 gadiem. Viņai bija divas brīnišķīgas meitiņas, 2 un 4 gadus vecas.

Meitenīšu tēvi kontaktu neuzturēja un finansiāli nepalīdzēja. Oksana neuzskatīja, ka ir laimīga, jo viņai neveicās privātajā dzīvē. Viņai bija māsa Jūlija, kurai nebija ģimenes un bērnu, viņa bija trīs gadus jaunāka par Oksanu.

Meitene dzīvoja savam priekam un sapņoja satikt to vienu vienīgo, un dzemdēt viņam bērnu. Bet, viņas plāni strauji mainījās, kad viņai māsa neatstāja izvēli.

Viņa bija meitene izvēlīga un kaprīza, mīlēja izklaidējošu dzīvesveidu, tāpēc vīrieši ilgi neuzturējās. Viņa bija prasīga, bet tikai attiecībā pret sevi. Citam priekš viņas nebija nozīmes. Jūlija palīdzēja māsai ar bērniem, kad Oksanai vajadzēja iziet.

Lasi arī: Kāda Latvijas iedzīvotāja pēc redzētās ainas par jaunajām māmiņām, kuras pastaigājas, dalījās ar skarbu ziņu visām mammām

Un tas notika diezgan bieži, jo pēdējā gada laikā viņa to vien darīja: viņa turpināja meklēt sev dzīves pavadoni un uzskatīja, ka ir svarīgi, lai viņš parādītos tagad.

Tā viņa iepazinās ar Jevgēņiju kafejnīcā, kur bieži pavadīja laiku. Viņai uzreiz radās jūtas pret jauno vīrieti. Viņš bija par viņu 2 gadus jaunāks. Viņam bija 24.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment