Magones kavalieris paziņo grandiozus jaunumus un Magone paziņo arī savu atbildi!

Magones kavalieris paziņo grandiozus jaunumus un Magone paziņo arī savu atbildi! Daudzi nemaz par šo nenojauta un beidzot ir nākusi klajā jauna ziņa! 

Magones dzīvesstāsts radīs nozīmīgus jautājumus, kas skar daudzas ārzemēs dzīvojošas ģimenes – kāda ir dzīve pēc atgriešanās Latvijā?

Kā ģimene, kas pieradusi pie pārtikušas eksistences ārzemēs, var garantēt salīdzināmus apstākļus savā dzimtajā zemē? Turklāt realitātes šovs būs vilinošs cienasts visiem Magones entuziastiem.

Tas galu galā ļaus mums noskaidrot veidu, kādā viņa organizēja savu dzīvesvietu, kādas ir viņas attiecības ar savu dzīvesbiedru, māti un citiem radiniekiem, atklāt, kad viņas grāmata varētu tikt publicēta, un vēl vairāk atklāt pārsteidzošas atklāsmes, kas attiecas uz Magones personīgajām lietām.

Realitātes šova producente Sandija Miezīte atzīst, ka, dzirdot Magones dzīvesstāstu jau no paša sākuma, filmēšanas laukumā piedzīvojusi pirmo asaru biršanu.

 

 

Turklāt Miezīte ir stingri pārliecināta, ka reālās dzīves situācijas ir ievērojami pārsteidzošākas un valdzinošākas, salīdzinot ar režisoru veidotiem scenārijiem.

Lasi vēl: Vanga par zodiaka zīmju karmu: spēcīgiem sargeņģeļiem ir spēks palīdzēt labklājībā un citās dzīves jomās, tomēr tikai šīm zodiaka zīmēm

Kā zināms Magone šobrīd veido nopietnas attiecības ar Toļiku, tomēr kā ir zināms nesen Andris Rudzītis devās pie Magones ar jaunumiem un kādu īpašu jautājumu uz kuru viņa arī sniedza savu atbildi.

 

Kas šis par jautājumu un kā tas viss beidzās noskaidro lasot tālāk

Leave a Comment