Ir nosauktas 3 Zodiaka zīmes, kurām liktenis būs labvēlīgs jau no 9. februāra un sāksies ”zvaigžņu stunda”

Astropsihologs Viktors Dao ir uzskaitījis Zodiaka zīmes, kuras no 9. februāra piedzīvos labvēlīgus laikus. Tas ir tas, ko ir nolēmušas zvaigznes.

Kas ir astropsihologs?

Astropsihologs ir speciālists, kurš apvieno astroloģiju ar psiholoģiju, lai sniegtu konsultācijas un padomus cilvēkiem, pamatojoties uz astroloģisko zvaigžņu kartes interpretāciju un psiholoģijas principiem.

Šis speciālists izmanto astroloģisko horoskopu, kas ir karte, kurā attēloti zvaigžņu un planētu novietojumi noteiktā laika punktā, lai atklātu cilvēka rakstura iezīmes, dzīves ceļu un personiskās attīstības potenciālu.

Astropsihologs var palīdzēt cilvēkiem izprast sevi, savas attiecības, darba karjeru un dzīves mērķus, izmantojot astroloģisko horoskopu analīzi. Viņš var sniegt padomus par to, kā labāk izmantot savas dabas dotos talantus un spējas, kā arī par to, kā risināt problēmas un pārvarēt šķēršļus, kas var rasties dzīves ceļā.

Astropsihologs var palīdzēt cilvēkiem atrast savu ceļu un saskaņu ar savu iekšējo būtību, izmantojot astroloģiskās zīmes un planētu pozīcijas kā rīkus, lai izprastu un risinātu dzīves jautājumus. Šis speciālists bieži vien strādā individuāli ar klientiem, bet var arī piedāvāt grupas sesijas vai seminārus, kur dalīties ar zināšanām par astroloģiju un psiholoģiju.

Kurām zodiaka zīmēm paveiksies?

Auniem sāksies labvēlīgs periods finanšu jautājumu risināšanai, jaunu projektu uzsākšanai un karjeras virzībai. Viņi var sagaidīt veiksmīgas tikšanās ar biznesa partneriem un potenciālajiem darba devējiem.

Šīs zīmes pārstāvjus sagaida veiksmīgas sakritības profesionālajā jomā, ko vajadzētu izmantot, lai nokārtotu vecas lietas. Turklāt pienāk labvēlīgs laiks romantiskiem randiņiem un pastaigām.

Viena no viņu ievērojamākajām īpašībām ir spēja piedot bez jebkāda rūgtuma.

Šo eņģeļu personību raksturo gudrība, pacietība un nelokāms miers. Viņi izstaro pārliecību, maigumu un maigumu, vienmēr uzklausa ar līdzjūtību, neizsakot spriedumus. Šie cilvēki ir jūtīgi pret citu cilvēku jūtām un nesavtīgi palīdz apkārtējiem.

Lasi vēl : Elīna nejauši dzirdēja vīra telefonsarunu. Tajā brīdī visa viņas pasaule sāka zem kājam pilnībā brukt

Viņu dāsnā daba bieži vien viņus piesaista profesijām, kuru mērķis ir palīdzēt citiem. Neraugoties uz iespējamo emocionālo izsīkumu, viņu uzticība kalpošanai nekad nemazinās.

Šiem zemes eņģeļiem prieku no palīdzības sniedz nevis personīgs ieguvums vai pretimnākšana, bet gan patiesa vēlme palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams.

 

Nākošās laimīgās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment