Magones kavalieris paziņo grandiozus jaunumus un Magone paziņo arī savu atbildi!

Andri Rudzīti plašāka sabiedrība iepazina dažādos TV šovos, piemēram, “Lauku sēta”. Kādu brīdi viņš bija arī Magones Liedeskalnas kavalieris un abi kādu laiku pavadīja kopā šovā “Slavenības. Bez filtra”, tomēr kādā brīdī viss beidzās.

Nesen viņu ceļi atkal krustojās. Viņš izdevis grāmatu “Vecpuiša rokasgrāmata”. “Grāmata ir par mīlestību – patiesāko, unikālāko, visīstāko. Par sevis mīlestību. Vīrieši to bieži aizmirst. Man ir bijušas daudzas sarunas ar precētiem vīriešiem, viņi apgalvo, ka nevar dzīvot bez sievas.

Viņi nevēlas dzīvot vieni un lemt, ko darīt vai nedarīt. Viņiem vajag sievieti pie ”stūres”. Sirdī esmu brīvs un man nav vajadzīgs cits cilvēks, lai es justos labi. Nu, vajag otru cilvēku, bet ne visu laiku,” stāstīja autors.

Grāmatas atvēršanā piedalījās arī no televīzijas šoviem pazīstamā Magoni Liedeskalna. “Viņam ir savs knifs, un viņš virza dzīvi uz priekšu. Andris nedzīvo pēc parastiem standartiem, viņam ir savs ceļš.

Mums kopā gāja pat ļoti traki. Ne viss, kas dzīvē notiek, ir labs. Es nevaru pieņemt, ka viņam, nav mājas, nav naudas. Ar viņu ir interesanti, un viņam vienmēr vienmēr būs humora izjūta.”

Lasi vēl: Kurš no aizgājušajiem tuviniekiem var kļūt par sargeņģeli: 3 pazīmes, kas liecina, ka tagad esat viņa paspārnē

Kā zināms Andris uzaicināja Magoni uz savas grāmatas atklāšanu. Viņš viņai vaicāja vai viņa vēlas doties pie viņa uz šo skaisto pasākumu. Magone ilgi nedomādama, protams, piekrita.

 

Leave a Comment