48 gadu vecumā slimnīcā aizsaulē dodas izsmalcināts aktieris; ģimenei šis pār galvu nāca negaidīti

48 gadu vecumā slimnīcā aizsaulē dodas izsmalcināts aktieris. Ģimenei šis pār galvu nāca negaidīti un visi ģimenes locekļi nespēj šo sēru vēsti vēl pieņemt. 

Vai aizsaulē aizgājušie radinieki var mūs sadzirdēt un pasargāt atrodoties citā visumā? 

Uzklausījis manu jautājumu, mācītājs teica, ka saskaņā ar pareizticīgo ticību mūsu dvēsele ir nemirstīga. Tāpēc pēc ķermeņa fiziskās n.ā.v.e.s tā turpina dzīvot.

Tātad ir divas vietas, kur cilvēki var doties pēc aiziešanas aizsaulē:

debesis;

elle.

Protams, nedrīkst aizmirst par aizsaulē aizgājušajiem tuviniekiem. Ir jālūdz par viņu dvēselēm un jādara labi darbi viņu  labā, lai atvieglotu viņu eksistenci aizsaulē, jo dvēseles nevar lūgt grēku piedošanu.

 

Lasi vēl : Kas par neticamu veiksmi! Sieviete iegādājas 5 loterijas biļetes un tās visas izrādījušās milzum veiksmīgas

Aizsaulē devies ārzemju aktieris Gregs Finlijs. 

Gregs Finlijs (Greg Finley), izcils aktieris, kurš daudzus gadus strādājis gan animācijas filmās, piemēram, “Robotech”, gan dzīvās filmas projektos, tostarp “X faili” un “Vīri melnā II”, aizsaulē devās mierīgi 1. februārī no sirds slimībām, atpūšoties ģimenes locekļa mājās Fīniksā, Arizonā. Viņam bija 76 gadi.

Finlijs, aktieris, kurš jau tolaik bija uzsācis savu šovbiznesa aktiera karjeru uz ekrāna ar nelielām lomām, piemēram, filmās Kolčaks: Nakts mednieks (Kolchak: The Night Stalker, 1975) un 1981. gadā Flo un šerifa Lobo piedzīvojumi (Flo and The Misadventures of Sheriff Lobo, 1981).

 Viņa balss darbs sākās, kad Beverlihilsas vidusskolas absolvents Pols Rabvins (Paul Rabwin), seriāla CHiPs producents, uzaicināja viņu nodrošināt ADR šajā seriālā. (ADR jeb automatizēta dialogu aizstāšana nozīmē dialogu atkārtotu ierakstīšanu pēcapstrādes laikā).

 

Drīz viņš sāka piedalīties tādos augsta līmeņa projektos kā Indiana Džonss un N.ā.v..e.s templis, un 1985. gadā palīdzēja uzsākt Robotech anime franšīzi kā scenārists, režisors un balss aktieris.

 

Arī interesanti: Ķīniešu jaunais gads tikko ir sācies: kas Pūķa gadā sagaida katru zīmi

Leave a Comment