Ļoti precīza prognoze katrai zvaigžņu zīmei uz 9.augustu: Jaunavas varēs uzelpot, kamēr Svariem nāksies pacīnīties

Ir zināma jaunākā prognoze pilnīgi visām zvaigžņu zīmēm uz 9.augustu. Pēc 08.08.2024 datuma spēcīgā enerģija vēl virmos gaisā un tas būs jūtams visiem cilvēkiem. 

Skorpioni

Ja esat godīgs par savām jūtām, jūs dodat sev iespēju attīstīt dziļu tuvību ar sevi. Mēs nevaram būt intīmi vai neaizsargāti ar citiem, un paši nevaram darīt to pašu.

Atvēliet kādu laiku no savas darba dienas, lai pārdomātu savas emocijas, un tās, lai jūs varētu redzēt stāstus, kas parādās jūsu iekšējā domāšanā.

 

Strēlnieks

Šī ir lieliska iespēja formulēt savus mērķus tādā veidā, kas ļauj redzēt taustāmus ieguvumus un pozitīvas izmaiņas, kas var ietekmēt katru jūsu dzīves jomu.

Tomēr ir svarīgi rūpēties par savu vispārējo labsajūtu un netērētu visu savu enerģiju, lai pabeigtu savu uzdevumu sarakstu. Padomājiet par to, kā katra darbība un uzdevums veicina vispārējus mērķus, un uzziniet, kā pakāpeniski soļi tuvina jūs vēlamajam rezultātam.

 

Lauva

Jūs izrādāt lielāku neatlaidību un apņēmību nekā parasti, kas var palīdzēt jums pārvarēt vilcināšanos. Vienkārši uzmanieties, lai nesacenstos ar citiem, jo ​​tas var izraisīt berzi.

Koncentrējiet savu enerģiju uz lietām, kas pamodina jūsu sajūtas. Kad jūs ieguldāt savu enerģiju tajā, kas jums patīk, jūs atrodat jaunus gandarījuma līmeņus pat visniecīgākajos uzdevumos.

 

Jaunava

Ar šodienas kosmisko enerģiju un Merkura retrogrādu, tagad ir piemērots laiks, lai pārdomātu, ko jūsu pašrunas stāsta par jūsu spēju drosmīgi rīkoties.

Ja jums ir domas vai jūtas par sevi šaubām, aizstājiet tās ar tādiem apgalvojumiem kā: “Man ir viss, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus” vai “Man nav nepieciešams apstiprinājums no citiem, lai zinātu, uz ko esmu spējīgs.”

Lasi vēl: Sēņu sezona ir sākusies: sēņu marinādes recepte, lai arī ziemā baudītu pašu lasītās sēnes

 

Mežāzis

Visticamāk, jūs jutīsities dzīvāks un spontānāks visās savas dzīves jomās. Koncentrējieties uz to, kā vēlaties izjust prieku jaunos veidos. Kad mēs virzāmies pa dzīvi, tas, kas kādreiz mums sagādāja prieku un jautrību, var mainīties.

Šis ir labs laiks, lai saglabātu zinātkāri un pieņemtu jaunus izaicinājumus, pamodinot sevī kaut ko jaunu, par kura esamību jūs nekad nezināt.

 

Auns

Ir pienācis laiks padomāt par to, no kā jūs automātiski atsakāties. Ja baidāties teikt jā, tagad var būt īstais laiks, lai pamodinātu savu bezbailību.

Izveidojiet aptuvenu nākotnes plānu, lai jums būtu ietvars, lai sasniegtu mazus mērķus, kas palīdzēs jums nokļūt tur, kur vēlaties būt.

Padomājiet par to, ko jūsu pašruna stāsta par jūsu spēju rīkoties drosmīgi. Ja jums ir kādas domas vai sajūtas, kas šaubās par sevi, aizstājiet tās ar tādiem apgalvojumiem kā: “Man ir viss, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus.”

 

Ūdensvīrs

Pētot dažādas vietas, kas velk jūsu sirdi, jums var rasties nepieciešamība pēc vairāk vietas nekā parasti. Pajautājiet sev: “Kad es pēdējo reizi atrados jaunā vidē?” vai “Vai es izjūtu bailes, kad dodos jaunās telpās?” Izmantojot šo enerģiju, jums ir iespēja atbrīvoties no stagnācijas visdažādākajās partnerībās.

Nākošās zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment