Dominējoši vīrieši attiecībām meklē sievietes ar šādām rakstura īpašībām

Eksperti ir identificējuši četras pārsteidzošas iezīmes, kuras  dominējoši vīrieši meklē sievietēs, kuras viņus interesē romantiskām attiecībām.

Paturiet prātā, ka, ja esat attiecībās ar emocionāli dominējošu vīrieti, tā nav jūsu vaina, jo viņš var izmantot pret jums gan jūsu stiprās puses, gan jūsu ievainojamību.

Lūk, ko, pēc ekspertu domām,  viņi var izmantot pret jums:

Ja esi gādīga, līdzjūtīga un rūpīga

Viņi mēdz būt ārēji harizmātiski un bezrūpīgi. Eksperti, piemēram, Dr. Roberts Hare, stāsta, ka viņi meklē gādīgas sievietes, kuras mēdz rūpēties par saviem partneriem, kuras ir uzmanīgas un līdzjūtīgas līdz pat tādai pakāpei, ka atdod sevi partnera labā.

Ja tu alksti pēc adrenalīna, jaunumiem un piedzīvojumiem

Viņi ir aizraušanās meklētāji. Viņi mēdz būt saistīti ar sievietēm, kurām piemīt piedzīvojumu izjūta. Viņi sākumā radīs sajūtu, ka dosies ar jums kopā dažādos piedzīvojumos, bet beigu beigās galvenais piedzīvojums būs rūpēties par viņu.

Ja tev ir panākumi un stabilitāte

Viņiem patīk redzēt  sievietes dusmīgas un pretestīgas, jo tas mazina viņu mūžīgo garlaicību un ļauj viņiem uzkurināt savas tieksmes.  Nav brīnums, ka šādi vīrieši mīl veiksmīgas un skaistas sievietes.

Ja  esi uzaugusi laimīgā, mīlošā ģimenē

Tas ir tāpēc, ka sievietes, kas uzaugušas laimīgās, veselīgās ģimenēs, var nebūt labi informētas par manipulācijas taktiku un pat neapzināties, ka ar viņām manipulēs romantiskais partneris, ja vien vecāki viņām nemācīs stingri noteikt robežas un uzmanīties no vilkiem aitu ādā.

 

Leave a Comment