Ļoti precīza prognoze katrai zvaigžņu zīmei uz 9.augustu: Jaunavas varēs uzelpot, kamēr Svariem nāksies pacīnīties

Zivis

Šis ir īstais laiks, lai atrastu radošus veidus, kā atvieglot jūsu māju. Lai to izdarītu, jums nav jāiziet no mājām. Izmēģiniet jaunas receptes, kas liks jūsu garšas kārpiņām tirpt.

Sarīkojiet vakariņas, un jūsu attiecības var mainīties neparedzētā veidā, palīdzot jums redzēt vienam otru jaunā veidā, ko jūs nekad iepriekš neesat pamanījis.

 

Vēzis

Pārsniedziet esošos ierobežojumus. Jūsu struktūra un rutīna šajā laikā var uzlabot jūsu redzes efektivitāti. Pieturieties pie sava plāna un noskaidrojiet to līdz pabeigšanai, lai varētu labāk novērtēt savu progresu virzībā uz saviem mērķiem.

Šis periods var palīdzēt jums definēt ilgtermiņa gandarījumu un veidot jēgpilnus nodomus, kas stiprinās jūsu redzējumu par panākumiem un paplašināšanos.

 

Dvīņi

Mūsu rīcība pašreizējā brīdī veido mūsu nākotni, tāpēc, jūsuprāt, kāds ir labākais veids, kā to redzēt? Atskatieties atpakaļ un redzēsiet darbības, kas jāveic, lai tur nokļūtu.

Atcerieties, ka mēs reti esam pārāk tālu no sava redzējuma. Dažreiz mums vienkārši ir nepieciešama domāšanas maiņa, lai izjustu izaugsmes un progresa ātrumu kvantu līmenī.

Svari

Šis ir lielisks laiks, lai paplašinātu savu redzējumu jaunās virsotnēs. Ieejot inovāciju jomā, jūs varat redzēt, kā integrēt nākotni ar tagadni, domājot ārpus kastes.

Mainiet savu realitāti, pārsniedzot ierobežojumus; Vienmēr ir kāds cits veids, kā rast jaunus risinājumus esošajām problēmām.

Padomājiet par to, ko jūs domājat ar jauninājumiem, un paskatieties apkārt, lai redzētu, kā tas viss sākās ar ideju, kas tikko veidojās. Jūs izlemjat, kā veidot savu nākotni, un, izstrādājot plānu, jūs varat to sasniegt ar darbinieku palīdzību, kuri būs vienlīdz uzticīgi tam.

 

Skorpions

Ja esat godīgs par savām jūtām, jūs dodat sev iespēju attīstīt dziļu tuvību ar sevi. Mēs nevaram būt intīmi vai neaizsargāti ar citiem, ja paši nevaram darīt to pašu.

Atvēliet kādu laiku no savas darba dienas, lai pārdomātu savas emocijas, un pierakstiet tās, lai jūs varētu redzēt stāstus, kas parādās jūsu iekšējā dialogā.

Lasi vēl: Ja jūs 8. augustu sāksiet noteiktā veidā, jūs varat kļūt nabadzīgs vai pilnībā iekrist bezdibenī: ko jums nevajadzētu darīt šajā dienā

 

Vērsis

Bieži vien tam, ko vēlamies attīstīt, ir vajadzīgs laiks, lai tas izmantotos. Mēs varam sasniegt pieredzi augstumus, tieši tāpēc un ļaujot zinātkārei būt atvērtiem jauniem atklājumiem.

Pajautājiet sev: “Kādi ir mani nākotnes plāni?” vai “Kā ir ar maniem pašreizējiem vērtībām?” vai “Kā laika gaitā ir mainījušās manas ambīcijas?” Jums nav jāgaida, kad durvis jums atvērsies, kad varat izveidot šīs durvis pats.

 

Leave a Comment