Liepājā sadurtā skolotāja ar asarām acīs ir gatava atklāt šausminošās detaļas: ”Man bija pat pārdurtas plaušas”

Skolotāja atklāj, ka meitenes mērķis bija nogalināt, nevis ievainot. Cietusī sieviete stāsta, ka viņas bērni varēja kļūt par bāreņiem, bet par laimi viņa izdzīvoja. Uzbrucēja drīz vien tika aizturēta.

Skolā ir apsardze, taču skolotāja nav spējusi to nospiest, jo viss notika ļoti ātri. Uzbrucējai ir diagnoze ar kodu F21 (šizotipiski traucējumi), viņu tikai pirms kādas nedēļas informējusi meitenes mamma.

Lasi vēl: Apšaude skolā: skolas darbiniece, kura brīnumainā kārtā izglābusies ir gatava runāt ar asarām acīs par notikušo

Skolotāja atklāj, ka viņai pavisam nesen pēc šī incidenta zvanījusi meitenes māte un sarunai ritot atzinusies, ka meita arī pašai mātei ir vairākas reizes uzbrukusi.

Cietušās skolotājas kolēģes, izpētot uzbrucējas sociālos tīklus, noskaidrojušas, ka meitene neslēpjoties sajūsminājusies par tādām grāmatām kā ”Es – sērijveida slepkava. Vareno maniaku atzīšanās” vai ”Slepkavas ēna”.

Ir pavisam liela iespēja, ka šis uzbrukums varēja notikt jebkur, gan gaitenī, gan garderobē. Diemžēl arī par uzbrukuma mērķi varēja kļūt kāds no skolēniem.

Leave a Comment