Liepājā sadurtā skolotāja ar asarām acīs ir gatava atklāt šausminošās detaļas: ”Man bija pat pārdurtas plaušas”

Ļoti baiss notikums nesen norisinājās kādā no Liepājas skolām, kur studente uzbruka skolotājai ar nazi. Tikai tagad cietusī skolotāja ir gatava stāstīt par notikušo. 

Notikušajā ir iesaistīta nepilngadīga persona, kura ir aizturēta un ar kuru tiek veiktas visas procesuālās darbības. Kā noskaidrojās, tad uzbrucēja esot 17 gadus veca pirmā kursa audzēkne, kurai, kā stāsta sadurtā, bijusi garīga saslimšana.

Pie skolotājas kabinetā iegājusi 17 gadus veca meitene, viņas audzēkne no Liepājas Valsts tehnikuma pirmā kursa. Uzbruka pēkšņi no mugurpuses ar nazi. Skolotāja stāsta, ka nebija nekādu draudu, viņa vienkārši sāka pēkšņi durt.


Lasi vēl: Latvijā dzīvojošā Džūlija Vanga prognozē: Zodiaka zīmes, kurām oktobrī vērienīgi paveiksies

Ar asarām acīs skolotāja stāsta, ka jaunā meitene viņai uzlikusi roku uz mutes un kušinājusi, tajā pašā laikā visu laiku ar nazi dūrusi. Skolotāja meitenei kodusi rokā, taču tas uzbrucēju netraucējis durt.

Skolotāja pilnā balsī kliegusi, vēlāk izskrējusi uz ielas un pieskrējusi pie kāda vīrieša. Uzbrucēja sekoja skolotājai ar nazi rokās, redzot, ka skolotāja nonākusi pie kāda vīrieša, nazi nometusi turpat uz ielas un aizbēgusi prom.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment