Latvijā dzīvojošā Džūlija Vanga prognozē: Zodiaka zīmes, kurām oktobrī vērienīgi paveiksies

Rudens vidus ir īstais laiks, lai ķertu veiksmi un kā ar burvju mājienu tiktu galā ar visiem uzdevumiem.

Varētu šķist, ar ko gan mūs var iepriecināt aukstais un slapjais rudens mēnesis? Tikai lietus, krītošas lapas un spēcīgs vējš. Bet arī šeit var atrast vietu veiksmei! Džūlija Vanga izsaka savu prognozi par gaidāmo oktobrī un tā notikumiem.

Trim zodiaka zīmēm šī gada oktobrī ir vērts sagatavoties virknei patīkamu pārsteigumu un nedzirdētai veiksmei. Viss, par ko viņi sapņoja, burtiski iekritīs viņiem rokās. Tāpēc noskaidro, vai esi šo laimīgo sarakstā.

Vērsis

Vērši, apsveicu, zvaigznes jūs vienkārši dievina! 2022. gada oktobrī šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs augstumos. Ja tevi gaida jaunas iepazīšanās, nebaidies, atveries tām. Jauni cilvēki nozīmē jaunus sakarus, kas ievērojami palīdzēs nākotnē. Kopumā 2022. gada oktobris ir ideāls laiks, lai atklātu savus talantus jaunā lietā.

Ja tu izlemsi kļūt par blogeri, kaut kur pārcelties vai nodarboties ar jaunu hobiju, viss izdosies. Fortūna ir pilnībā tavā pusē, galvenais, neaizmirsti par to, ka veiksme mīl drosmīgos.

 

Strēlnieks

Strēlnieki, sagatavojieties tam, ka jūs apklās veiksmes lavīna. Atceries tos sapņus, kurus pierakstīji savā vēlmju sarakstā, vai par kuriem domāji pirms miega? Kādā no drēgnajām oktobra dienām tu pamodīsies, un tie būs jau piepildījušies! Turklāt praktiski bez nekādas piepūles no tavas puses.

Īpaši tas attiecās uz vērienīgiem pirkumiem. Jaunākā modeļa telefons vai pat automašīna, par kuru jau sen domāji, atnāks pie tevis kā negaidīta dāvana no tuva cilvēka.

Lasi vēl: Sliktas ziņas skolēniem: ”Skolēni paši varēs izvēlēties”

Ja tavas vēlmes nebija saistītas ar kaut ko materiālu, tad tu vienalga saņemsi visu to, ko jau sen esi pelnījis. Vienkārši gaidi patīkamus jaunumus.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment