Rituāla veicēji ieradās pirms ārstiem: Borisa Moisejeva pēkšņās aiziešanas dīvainie apstākļi

Vakar Borisa Moisejev mākslinieciskais direktors paziņoja skumju vēsti – viņa draugs un padotais pēkšņi miris. Saskaņā ar viņa vārdiem mākslinieks no šīs dzīves aizgāja plkst. 14.00, bet tam sekojošie apstākļi raisa daudzus jautājumus.

Sergejs Gorohs, kurš pirmais ieraudzīja Moisejevu, pastāstīja sabiedrībai par viņa nāvi, bet viņš aizmirsa par to paziņot vienīgajam tuvajam cilvēkam – mākslinieka brālim Markam Tolkačam. Moisejeva brālis par skumjo ziņu uzzināja no žurnālistiem.

Turklāt Tolkačs par brāļa nāvi uzzināja jau pulksten 9.00 pēc Maskavas laika, ilgi pirms oficiālā paziņojuma. Sanāk, ka Gorohs ilgu laiku slēpa sava aizbilstamā nāvi.

Starp Marku un Borisa direktoru jau ilgu laiku pastāvēja saspringtas attiecības. Mākslinieka brālis ir pārliecināts, ka Gorohs vēlas savās rokās iegūt mirušās zvaigznes īpašumus. Pats Tolkačs apgalvo, ka vairākkārtīgi ir mēģinājis runāt ar brāli, bet visi mēģinājumi bijuši velti.

Vēl viena dīvainība – neviens nebija lietas kursā, ka Boriss Moisejevs ir pārdzīvojis trešo insultu. Par šo faktu, kā reiz paziņoja viņa mākslinieciskais direktors. Rodas likumsakarīgs jautājums, kāpēc tad mākslinieks bija mājās, nevis slimnīcā?

Lasi vēl: Liepājā sadurtā skolotāja ar asarām acīs ir gatava atklāt šausminošās detaļas: ”Man bija pat pārdurtas plaušas”

Bet vairāk par visu pārsteidza tas, ka Moisejeva mājās vispirms ieradās rituālu dienests, un tikai pēc tam atbrauca ātrā palīdzība.

Moisejeva vecākais brālis apgalvo, ka visam mantojumam jāpaliek tieši viņam – to vēlējās pats mākslinieks. Lai gan Serges Gorohs norāda, ka viņam un Moisejevam arī esot noslēgts līgums mūža garumā.

“Es teicu, ka Borisam jādzīvo līdz simts gadiem, bet man ir ātrāk jāaiziet. Tāpēc mantojumu nekad neapspriedām. Pārraidē “Noslēpums par miljonu” viņš sacīja: “Mans vienīgais mantinieks – mans brālis Marks””, – pirms pāris gadiem izteicās Tolkačs.

Leave a Comment