Lielais un vienīgais marta horoskops visām zodiaka zīmēm. Veiksme un patīkamas pārmaiņas neizpaliks, tomēr briesmas arī nav tālu

Martā valdošās planētas būs Merkurs un Saturns, kuru kombinācija palīdzēs noslēgt izdevīgus darījumus un saņemt daudzsološus piedāvājumus. Pat tiem cilvēkiem, kuru darbs nav tiešā veidā saistīts ar naudu un materiālajām vērtībām, būs laba iespēja nostiprināt savas pozīcijas. Šomēnes iespējamas negaidītas tikšanās, kas būtiski ietekmēs tavu likteni.

Šā mēneša enerģētiku lielā mērā ietekmēs arī Plutons Ūdensvīrā un sekstilā ar Sauli. Šāda zodiakāla kombinācija sakārtos telpu ap tevi tā, lai viss sniegtu tev maksimālu komfortu. Bet šā salikuma noslēpums slēpjas apstāklī, ka tas nav jāmeklē, bet jāļauj ienākt tavā dzīvē. Centies sūtīt savas domas Visumā, lai dotu pozitīvajai enerģijai iespēju ienākt tavā ķermenī un prātā.

Martā daudzām horoskopa zīmēm būs iespēja panākt profesionālu izaugsmi un progresu biznesā. Mēneša pirmā puse piemērota lietišķām sarunām. Galvenais ir paļauties uz faktiem un būt gatavam pamatot savu viedokli. Var rēķināties ar atalgojuma un ienākumu pieaugumu. Zvaigznes šomēnes būs labvēlīgas jebkuriem jaunuzņēmumiem (stārtapiem) – no pašiem mazākajiem līdz globālaliem.

Labvēlīgās un nelabvēlīgās dienas 2023. gada martā

Marts sāksies ar augošu Mēnesi Vēža zīmē, kas sagādās labu periodu tiem, kuri vēlas kardinālas pārmaiņas savā dzīvē. Ir pienācis brīdis, kad bez bailēm vari sākt darbību jaunā jomā, ķerties pie drosmīga projekta, atteikties no nospiedošām saistībām.

No Mēness kalendāra viedokļa labvēlīgas dienas būs 2., 12., 17., 26. un 31. marts. Šajos datumos tu varēsi tikt galā ar profesionālām grūtībām, pieņemt pareizus lēmumus un saņemt vilinošus piedāvājumus. Turklāt izdosies atrast kopīgu valodu ar tuviniekiem, piepildīt viņu vēlmes un palīdzēt plānu īstenošanā.

Lasi vēl: “Viņi nevar pārdzīvot citu cilvēku panākumus”; Burve nosaukusi pašas skaudīgākās zodiaka zīmes

Pēc astrogu uzskata, nelabvēlīgas dienas būs 7., 15., 21. un 29. marts. Šajos datumos pastāv liels risks neveiksmīgi paust savu viedokli un sabojāt attiecības ar citiem. Pat tad, ja patiesība ir tavā pusē, šomēs tev ir jābūt uzmanīgākam vārdu un izteikumu ziņā. Pretējā gadījumā visi spēki būs jātērē attiecību noregulēšanai.

Kuras zodiaka zīmes šomēnes gaida naudas pieplūdums un patīkamas pārmaiņas

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment