Lielais un vienīgais marta horoskops visām zodiaka zīmēm. Veiksme un patīkamas pārmaiņas neizpaliks, tomēr briesmas arī nav tālu

Auns

Marta sākums Aunam sola siltas attiecības ģimenes un tuvāko draugu lokā. Šis laiks ir piemērots kopīgai atpūtai un atklātām sarunām. Tev būs iespēja atvilkt elpu un smelties spēku. Mēneša vidū tavu prātu nodarbinās daudzi plāni. Tev būs iespēja virzīties uz priekšu, rīkoties izlēmīgi un sasniegt savus mērķus, kā arī īstenot idejas, kas sola lielu peļņu.

Vērsis

Vēršiem marts ir progresa mēnesis profesionālajā jomā, iespējama karjeras izaugsme. Interesants biznesa piedāvājums neliks uz sevi gaidīt – tādējādi ievērojami palielināsies tavi ienākumi. Martā pamazām sāks uzlaboties situācija personīgajā dzīvē. Šomēnes tu būsi gatavs atzīt savas kļūdas un turpmāk tās nepieļaut.

Dvīņi

Martā šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs izvēlēties labāko ceļu, pa kuru ejot, atradīs mieru un komfortu. Īpaši svarīgi šomēnes ir citu cilvēku padomi, kā arī no dažādiem avotiem iegūtas zināšanas un gudrības. Pielietojot iegūtās prasmes dzīvē, varēsi daudz sasniegt.

Vēzis

Marta vidū Vēzim būs iespēja sasniegt iekšējo līdzsvaru, mieru un harmoniju. Ļoti labvēlīgs periods daudzās jomās. Mēneša beigās šīs zodiaka zīmes pārstāvji var saskarties ar izaicinājumiem gan profesionālajā, gan personīgajā dzīvē. Tev jārūpējas par sevi, jāatliek nogurdinoši uzdevumi un jāatrisina sarežģītas problēmas. Zvaigznes iesaka būt taupīgākam, bet finansiālu grūtību gadījumā lūgt palīdzību tuviniekiem, nevis vērsties kredītorganizācijās.

Lauva

Marta sākums prasīs aktīvu garīgo darbu. Fakts ir tāds, ka, neizprotot problēmas būtību un neizstrādājot plānu, tu nespēsi virzīties tālāk. Lai gan tavs finansiālais stāvoklis būs stabils, tu nevari paļauties uz ienākumiem, kurus vēl neesi guvis. Jaunu palīgu un sabiedroto parādīšanās mainīs situāciju uz labo pusi, pavērs tev jaunas iespējas un perspektīvas.

Jaunava

Šomēnes Jaunavas saņems vērtīgu informāciju, izglītosies un nodibinās lietišķus sakarus, ko izmantos sava biznesa uzplaukumam. Jaunavām pašām jāuzņemas iniciatīva, lai darbs nestu gan materiālu labumu, gan perspektīvas, gan morālu gandarījumu. Marta vidū prātā ienāks daudzas interesantas idejas. Un, lai gan ne visu varēs realizēt, radošais pacēlums nāks par labu.

Svari

Martā Svari strādās pie savas attīstības un pievērsīsies pašizglītošanai, kā rezultātā izdosies sasniegt jaunas virsotnes. Padomā par saviem dzīves mērķiem un sapņiem. Galu galā, tikai izprotot sevi, tu spēsi veiksmīgi virzīties tālāk. Mēneša sākumā neizvairies no cilvēkiem un ieklausies viņu viedoklī pat tad, ja tev tas nepatīk. Īsi komandējumi būs veiksmīgi.

Skorpions

Martā Skorpioni varēs atklāti parādīt savas spējas un talantus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida veiksme finanšu jomā. Būs iespējams palielināt ienākumus, kā arī noslēgt izdevīgus darījumus. Marta otrajā pusē interešu vektors mainīsies un novirzīsies uz tavu iekšējo pasauli. Tu sāksi pastiprināti analizēt savas vēlmes un uzvedību.

Strēlnieks

Marts Strēlniekiem būs piemērots laiks, lai izvērtētu savu uzvedību, kā arī apkārtējo cilvēku attieksmi. Biznesa aktivitātes maksimumu sasniegs marta vidū – tieši šajā laikā vislabāk plānot visas galvenās lietas, kontaktus un pasākumus. Iespējams, tev radīsies jauna ideja, kā ātri un vienkārši nopelnīt naudu. Nepalaid garām šo iespēju, zvaigznes palīdzēs visu īstenot.

Mežāzis

Šomēnes tev būs iespēja noķert Fortūnu aiz astes, liekot tai strādāt savā labā. Pateicoties zvaigžņu ietekmei, martā tu apbursi ikvienu ar savu šarmu un gudrību. Daudzus Mežāžus gaida paaugstināšana amatā, bet daži citi iegūs jaunu, daudzsološu darbu. Vienīgais mīnuss ir tas, ka lielā aizņemtība darbā var novest pie tā, ka personīgā dzīve kādu laiku izkritīs no taviem plāniem.

Ūdensvīrs

Planētu izvietojums martā liecina par augstu aktivitāti finanšu sektorā. Šā mēneša laikā Ūdensvīri varēs nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Tajā pašā laikā pieaugs arī tavi izdevumi, jo naudu sāksi tērēt aktīvāk. Šis laiks ir piemērots drosmīgu, bet vienlaikus pārdomātu lēmumu pieņemšanai profesionālajā jomā. Mēneša pirmā puse nesīs vairāk mīļuma un harmonijas attiecībās ar tuviniekiem un draugiem.

Zivis

Marta gaitā Zivis spēs sasniegt savus mērķus, pateicoties drosmei, tiešumam un apņēmībai. Šomēnes tev vairs nav jābaidās atklāti runāt par saviem plāniem.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosaukusi dzimšanas gadu tiem, kas riskē 2023. gadā pazaudēt visu savu naudu

Tavu ieceru skaidrība noderēs gan tev pašam, gan apkārtējiem. Esi aktīvāks – tad šā mēneša gaitā varēsi daudz ko sasniegt. Vientuļajiem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem marts ir piemērots laiks jaunu romantisku attiecību izveidošanai.

Leave a Comment