Unikāla metode: kā ārsti glābj Anastasiju Zavorotņuku; vēl neredzēti kadri

Anastasija Zavorotņuka jau četrus gadus cīnās ar smadzeņu vēzi, un ārstiem izdodas viņu uzturēt dzīvu, pat gūstot zināmus panākumus ārstēšanā. Kļuva zināms, ka “Manas mīļās aukles” ārstēšanai ārsti izmanto unikālu metodi.

Anastasija Zavorotņuka gandrīz četrus gadus cīnās ar to pašu s.l.i.m.ī.b.u, kurai savulaik zaudēja Žanna Friske. Bet dziedātāja nomira dažus mēnešus pēc šīs briesmīgās diagnozes noteikšanas.

Zināms, ka ārsti, kuri ārstē slavenās aukles Vikas lomas izpildītāju, izmanto inovatīvas metodes, lai glābtu viņas dzīvību un dotu māksliniecei iespēju uz ilgstošu remisiju. Diemžēl šīs metodes nebija zināmas, kad Friske vēl bija dzīva.

“A.u.d.z.ē.j.s ir ļoti smags. Ķ.ī.m.i.j.t.e.r.a.p.i.j.a nepadodas viegli. Ja Aleksejam Krivošapkinam tiešām ir izdevies izglābt Anastasiju un viņa piecus gadus nodzīvos bez recidīva, paldies Dievam!

Galvenā problēma ir ārstēt s.l.i.m.ī.b.u, nodarot vismazāko kaitējumu pārējam organismam. Tagad ir vēl viens veids – nokļūt līdz a.u.d.z.ē.j.a.m caur asinsvadiem.

Lasi vēl: Lielais un vienīgais marta horoskops visām zodiaka zīmēm. Veiksme un patīkamas pārmaiņas neizpaliks, tomēr briesmas arī nav tālu

Šī metode sastāv no to vēža šūnu “sadedzināšanas”, kas palikušas pēc a.u.d.z.ē.j.a izņemšanas ar starojumu. Svarīgs uzdevums ir nevis apstarot visu ķermeni, bet gan gluži kā snaiperim mērķēt tikai uz slimajām šūnām, nepieskaroties veselajām,” norāda aktrises ārsti.

 

Leave a Comment