“Viņi nevar pārdzīvot citu cilvēku panākumus”; Burve nosaukusi pašas skaudīgākās zodiaka zīmes

Pēc astrologu domām, trīs zodiaka zīmju pārstāvji ir visjūtīgākie pret citu cilvēku sasniegumiem un slavu. Viņiem ir diezgan sarežģīts raksturs, viņi ir pakļauti liekulībai un neadekvāti reaģē uz citu cilvēku panākumiem. Kas viņi ir? Noskaidrosim.

 

Svari

Viņu elements ir gaiss. Šīs zīmes pārstāvji ir nepastāvīgi, tāpat kā vējš, un tiem ir sprādzienbīstams raksturs. Viņi neprot uzticēties cilvēkiem un reti satiek īstus draugus, jo netic cilvēka jūtu patiesumam.

Svaru egoisms izpaužas fokusā uz savām problēmām un sasniegumiem, viņi ir pieķērušies priekšstatiem par labu. Viņiem ir grūti apzināties, ka dāsnums var dot dividendes un gūt labumu. Viņi visur cenšas apsvērt sāncensību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīru virza Gaisa stihija, pareizāk sakot, kluss miers. Viņiem ir nosliece uz sapņainību un ir spējīgi veidot plānus ilgam laikam, nevis izlēmīgi rīkoties, lai ideju īstenotu dzīvē. Tāpēc, Ūdensvīram ieraugot veiksmīgu cilvēku, viņa dvēselē iezogas neslēpta skaudība.

Lasi vēl: “Marta mēnesis tevī iedvesīs jaunu vēsmu, tevi gaida pārmaiņas”; Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes, kurām marts būs īpašs

Šīs zīmes pārstāvji riskē iesēsties zaudētājos, ja nemainīs savu attieksmi pret realitāti. Viņiem vajadzētu reālistiski paskatīties uz pašreizējo situāciju un saprast, ka sapnis paliks sapnis, ja nekas netiks darīts tā īstenošanai.

Turpini skatīt kura ir trešā skaudīgākā zodiaka zīme nākošajā lapā

Leave a Comment