Latviešu aktiera Aināra Ančevska privātajā mašīnā glabājas pelni; beidzot viņš atklāj kāpēc tā

Latviešu populārā un cienījamā aktiera Aināra Ančevska privātajā automašīnā jau ļoti sen glabājas pelni. Viņš beidzot skaidro kāpēc un kamdēļ tas ir vajadzīgs. 

Kā interneta dzīlēs tiek minēts, ka Aināram piemīt gan spēks, gan ievainojamība viņa impulsīvajā dabā, kas spilgti izpaužas viņa varonīgajās lomās un dziļi sasaucas ar skatītājiem, kuri ir pārsteigti par šāda personāža parādīšanos TV ekrānos

 

Tomēr dažkārt viņa labvēlība apgrūtina viņa spēju saprast cilvēkus, kas atšķiras no viņa, un liek viņam uzņemties savu personību kā vairogu.

Tomēr zem šī aizsega Ainārs demonstrē izcilas prasmes aktiermākslā, jo viņam piemīt fascinējoša humora izjūta, kuru pat daudzi cilvēki mēdz apskaust.

Turklāt viņa izcilās vokālās spējas ir redzamas daudzveidīgajā lomu repertuārā, ko viņš ir attēlojis muzikālās izrādēs. Viņš ir ļoti daudzpusīgs cilvēks. Viņš ar savu harizmu un drosmi piesaista apkārtējos kā magnēts.

Tomēr pirms kāda laika par viņu parādījās ļoti interesanta informācija. 

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Diemžēl viņa dzīvē ir arī skumji brīži un pat sirdi plosoši. Ainārs jau pašā bērnībā palika viens bez savas mīļotās mammas, kura devās aizsaulē.

Viņu ir uzaudzinājuši radinieki, un šī bērnības sāpe ietekmējusi viņa personību, padarot labsirdīgu, bet tomēr tādu, kurš mēdz savas emocijas slēpt no apkārtējiem cilvēkiem.

Skaistules zāmijas: 10 iemesli, lai iegūtu šo augu mājā

Lasi vēl: Aizsaulē dodas 20 gadus jauna meitene, kura tikai vēlējās palīdzēt citiem, bet diemžēl liktenis lēma savādāk

Pavisam nesen viņš kādā intervijā atklāja, ka viņam automašīnā jau ilgu laiku līdzi ir pelni, bet – kāpēc? 

Kad viņš to stāsta citiem, daudziem tas šķiet dīvaini un pat neierasti, jo reti kurš savā automašīnā vedā līdzi pelnus. Aktieris gan pie šī pieiet ar humoru, tomēr ir gatavs arī pastāstīt patieso iemeslu. Tas ir pārsteidzoši.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment