Latviešu aktiera Aināra Ančevska privātajā mašīnā glabājas pelni; beidzot viņš atklāj kāpēc tā

Kā jau ir zināms, tad Ainārs Ančevskis ikdienā pārvietojas ar savu personīgo auto. Viņš jau sen vairs nedzīvo Rīgā. Aktieris ilgu laiku sapņoja kļūt par zemnieku, un visi lauku dzīves smalkumi un blakusefekti viņam ir zināmi gadu gaitā.
Piemēram, krāsns vai virtuves plīts iekuršana ar malku aktierim nesagādā nekādas grūtības. Tam pat ir sava romantika, kā smejas aktieris. Es uzzināju arī dažus trikus, par kuriem pilsētniekiem nav ne jausmas un viņi šo visu dzirdot tikai izbrīnā iesaucas.
Aktieris nesen atklāja, ka viņam savā automašīnā vienmēr līdzi ir maiss vai spainis ar pelniem no paša krāsns vai plīts. Rīdzinieki gan šo pamanot parasti smejas un domā, ka aktieris sāk jukt prātā, tomēr tā nebūt nav!
Ainārs ir atklājis fantastisku veidu kā ātri izbraukt pār ledu vai ja nu pamanījies ar mašīnu kur ”iebuksēt”. Viņam tas aizņem viens pāris minūtes laika. Pelni tiek pakaisīti un var turpināt braukt kur nepieciešams.
Aktieris smej, ka šis ir pats efektīvākais līdzeklis, jo tikai ar šo un saviem padomiem ir veiksmīgi aizbraucis līdz visiem galamērķiem arī spēcīga puteņa laikā. Tas viņu it nemaz neaizkavēja.

Ko var izmantot balinātāja vietā: 5 līdzekļi, kas “strādā”

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Atgādināsim, ka aktieris ir filmējies dažādos populāros latviešu seriālos, kā piemēram, “Likteņa līdumnieki”, spēlējot vienu no galvenajām lomām-  Nārbuļu dēlu Ūvi, “UgunsGrēks”, “Ēnu spēles”.

Aktieris, gan lielajā teātra mākslas sfērā ienāca ļoti atturīgi, jo vienmēr turējās aiz kāda ēnā, tomēr laikam ejot mākslinieki viņā pamanīja īstu zvaigzni, jo viņa personība runāja pati par sevi.

Liels prieks, ka mūsu vidū ir šādi aktieri! 

 

Leave a Comment