Aizsaulē dodas 20 gadus jauna meitene, kura tikai vēlējās palīdzēt citiem, bet diemžēl liktenis lēma savādāk

Aizsaulē dodas tikai 20 gadus jauna meitene, kura tikai vēlējās palīdzēt citiem, bet diemžēl liktenis lēma savādāk un viņas līgavainis nu viens ir palicis un nesaprot kā dzīvot tālāk bez savas topošās sievas. 

Kamēr cilvēks dzīvo, viņš ir ar sevi nesaprašanā. Bet kad cilvēks pamet šo pasauli viņu dvēseles acis tiek atvērtas, un viņu vaina tiek dziļi apzināta, un viņu dvēsele visu jūt un izjūt ar neaptveramu ātrumu.

Un tikai ar lūgšanu mēs varam viņiem palīdzēt, tikai ar lūgšanu mēs varam cerēt un ticēt, ka tā kaut kādā veidā var palīdzēt aizgājējiem. Tā ir kā tilts, kas var savienot to, kurš vēl ir uz zemes, kurš vēl ir Mūžībā.

 

Divdesmit gadus vecai meitenei, kura uz Serovas ceļa izkāpa no savas automašīnas, lai palīdzētu a.v.ā.r.i.jā c.i.e.t.u.š.a.j.ie.m., pa galvu t.r.ā.p.ī.ja ritenis, kas bija nokritis no garāmbraucošas kravas automašīnas. No trieciena Permas meitene zaudēja s.a.m..a.ņ.u, un dažas dienas vēlāk viņa aizsaulē aizgāja.

Jaunās meitenes dzīve tika p.ā.r.t.ra.u..k.t.a kopā ar viņas plāniem, sapņiem un cerībām. Sabruka arī viņas tuvinieku un līgavaiņa, ar kuru viņa gatavojās kāzām, dzīve.

“Galamērķis”

Šo stāstu veido nejaušu sakritību virkne, kas atgādina filmas “Galamērķis” sižetu. Meitene un viņas līgavainis vispār varēja nebraukt uz Jekaterinburgu, viņi varēja izvēlēties citu ceļu, viņi varēja neapstāties, ieraugot a.v.ā.r.i.j.u….. Un, ja Permas meitene īstajā brīdī būtu spērusi soli uz sāniem, r.e.a.n..im..ā.c.i.j..as un ko.m.a..s vietā viņa būtu tikusi galā tikai ar vieglu izbīli. Taču viss notika citādi.

 

Meitene izvēlās savu kāzu kleitu

Tajā dienā, 16. februārī, 20 gadus vecā Anna un viņas mīļotais puisis Artjoms atgriezās Permā no Jekaterinburgas, kur viņi bija devušies apciemot paziņas.

“Mēs braucām pa šoseju “Jekaterinburga – Ņižņij Tagila – Serova”, es vadīju automašīnu. Mēs redzējām, ka automašīna n.o.b.r.a.u.c.a no ceļa, apgāzās. Aņa lūdza mani apstāties, lai palīdzētu cilvēkiem,” atceras vīrietis.

Lasi vēl: Februāra beigās jābūt piesardzīgākiem, pozitīvas pārmaiņas gaidāmas no 2. marta; izskan arī iemesls

Automašīnā atradās pārbiedēts bērns, meitene viņam palīdzēja izkļūt. Arī citi autovadītāji, redzot n.eg.a.dī.ju.m.u,. apstājās un piedāvāja palīdzību. Kad visi cilvēki izkāpa no automašīnas, Artjoms kopā ar citiem vīriešiem sāka a.p.g.r.i.e.zt. automašīnu atpakaļ uz riteņiem. Tajā brīdī no garāmbraucošās kravas automašīnas, kas veda produktus, atlūza ritenis. Vispirms tas ietriecās vienā no automašīnām un pēc tam atsitās pret Annas g.a.l.v.u. Meitene n.o.k.r.it.a, vēlreiz atsitusies ar g.a.l.vu – tagad jau pret ietves segumu. Jaunietis atzīst, ka viņš nav redzējis t.r.ie.ci.en.a brīdi. Kad viņš paskatījās uz meiteni, viņa jau bija b.e.z.s.a.m.aņ.ā.

Kādam citam vīrietim ritenis trāpīja pa kāju, bet viņš izkļuva sveikā cauri ar s.a.si.t.u.mi.e.m.

 

Leave a Comment