Februāra beigās jābūt piesardzīgākiem, pozitīvas pārmaiņas gaidāmas no 2. marta; izskan arī iemesls

Februāra beigās jābūt piesardzīgākiem, pozitīvas pārmaiņas gaidāmas no 2. marta. Tomēr tiek uzsvērts, ka 29.februāris būšot vistrakākais. Kādēļ? 

Šī ir astroloģiskā prognoze nedēļai no 26. februāra līdz 3. martam. Šī pēdējā nedēļa piedāvā iespēju ieraudzīt zināmu pārkārtošanos, atbrīvoties no problēmām, kas var būt diezgan nepatīkamas, šīs nedēļas sākumā.

Tas attiecas uz 26., 27. un zināmā mērā arī 28. dienu. Ja aplūkojat diagrammu, redzat, ka līkne iziet no negatīvās zonas tikai ap 1. mēnesi, un šis pārkārtošanās periods notiek Mēness sabrukuma laikā.

 

Trešā ceturkšņa Mēness ir saistīts ar Persefoni. Tā bija auglības dieviete, kas vienu pusgadu atradās uz zemes, palīdzot augiem, dzīvniekiem, kukaiņiem, bet 2. pusgadā viņa nolaidās sava vīra Hades valstībā.

Bet mēs runājam par 3. dekādi, kas beigsies 3. dienā, kad sāksies 4. ceturksnis, kad Mēness samazināsies.

Mēness šeit ir diezgan spēcīgs, un tā enerģiju pastiprinās tas, ka 28. un 29. būs īpaša planētu novietojuma situācija. Šī planētu pozīcija ir diezgan specifiska, tā notiek reizi gadā. Un tas ir nedaudz līdzīgs ziemas saulgriežu periodam (tas bija 21. decembrī).

Mēness nepatīkamā daļa sākas 29. dienā, kad Mēness ieiet Skorpionā. Šī ir “kritušā Mēness” tēma. Astrologs uzskata, ka sākas periods, kad gan vīriešiem, gan sievietēm tiks pārbaudīts viņu izturības līmenis. Tas viss ir Skorpiona enerģija, enerģija, kas ir blīva un neapstrādāta.

Lasi vēl: Diemžēl uz viņsauli devies leģendārs aktieris, kurš mirdzēja uz TV ekrāniem ļoti daudz gadus

Bet, kad sestdien Mēness atstās šo zonu un ieies Strēlniekā, būs pavisam cita atmosfēra. Iespējas socializēties, ceļot. Ar Mēnesi Skorpionā viss, ko darīsi, bieži vien darbosies pēc principa “labāk putns rokā nekā dzērve debesīs”, jo būs grūtāk trāpīt tai dzērvei. Taču dažas mazas, taktiskas lietas var paveikt.

Astrologs arī pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm Skorpiona enerģija dāvās veiksmes plīvuru – lūk, arī saraksts! 

 

Zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

 

Vērsis

Vēršiem 2024. gads solās būt stabilitātes un labklājības periods. Šīs zīmes pārstāvji var neuztraukties par finansiālām problēmām, jo viņi saņems labi apmaksāta darba piedāvājumu, kas ļaus uzkrāt līdzekļus finansiāli apskaužamai nākotnei.

Arī personīgajā dzīvē Vērši sagaida pozitīvas pārmaiņas. Jums būs iespēja satikt patiesu mīlestību un atrisināt ģimenes grūtības. Attiecībās valdīs harmonija, izzudīs konflikti un pārpratumi.

Vērši arī sāks pievērst lielāku uzmanību savai veselībai, tostarp vingrošanai un pareizam uzturam, kas pozitīvi ietekmēs vispārējo veselības stāvokli. Pārliecība par sevi un savām spējām palīdzēs gūt panākumus visos centienos.

 

Dvīņi

Dvīņiem zvaigznes prognozē ievērojamu karjeras izaugsmi. Tu vari negaidīti izaugt līdz vadošam amatam. Kādam būs iespēja atvērt savu uzņēmumu vai arī saņemsiet piedāvājumu, kas prasīs mainīt profesiju.

Pārmaiņas var skart arī tavu personīgo dzīvi: vientuļie šīs zīmes pārstāvji satiks otro pusīti ceļojumā vai pastaigā klusā svētdienas vakarā. Tie, kuri jau ir attiecībās, saskarsies arī ar negaidītiem notikumiem ģimenes dzīvē, piemēram, nolems apprecēties vai papildināt ģimeni.

 

Svari

Svari, gatavojies pārsteidzošām pārmaiņām savā dzīvē. Tavi sapņi pamazām piepildīsies, un rezultāti pārsniegs visas cerības. Daži nolems uzsākt savu biznesu, bet citi atteiksies no garlaicīga un vienmuļa darba, kas nesniedz prieku, un dosies ceļojumā.

Šis ceļojums pilnībā mainīs dzīves uztveri. Pateicoties Svaru dabiskajam šarmam un diplomātijai, 2024. gads viņiem būs pārpilnības un panākumu gads.

 

Strēlnieks

2024. gads solās būt veiksmes pilns. Strēlniekiem būs tikšanās, kas izrādīsies izšķirošas un ienesīs laimi un labklājību viņu dzīvē. Būs daudz iespēju strādāt nepilnu slodzi, kas uguns stihijas pārstāvjiem ļaus uzkrāt līdzekļus nākotnei.

Lasi vēl: Labklājības ministrija grib celt naudas pabalstus šīs kategorijas iedzīvotājiem – kad varēs saņemt?

Ir ļoti svarīgi nezaudēt optimismu, jo tas palīdzēs ātri pārvarēt visas nepatikšanas un sasniegt savus mērķus. Stabilitāte profesionālajā jomā un finansiālā labklājība sniegs jums pārliecību par gaišu nākotni. Daži Strēlnieki pat nolems uzsākt savu biznesu.

 

Leave a Comment