Diemžēl uz viņsauli devies leģendārs aktieris, kurš mirdzēja uz TV ekrāniem ļoti daudz gadus

Diemžēl uz viņsauli devies leģendārs aktieris, kurš mirdzēja uz TV ekrāniem ļoti daudz gadus. Pēdējie gadi aktierim bijuši ļoti grūti, tomēr viņš līdz pēdējam elpas vilcienam ticēja, ka viss būs labi. 

 

Mums nevajadzētu uzskatīt fizisko cilvēka aiziešanu par mūsu likteņa galīgo punktu. Noslēpums ir tāds, ka tā ir tikai vēl vienas darba dienas beigas mūsu Dvēselei, pēc kuras tā atgriežas savās īstajās mājās.

Bet, protams, šis process aizņem zināmu laiku un sastāv no vairākiem obligātiem posmiem, kuriem katrs no mums iziet cauri. Šis process ir grūts tieši palicējiem.

Starp citu, ja cilvēka aiziešana bija negaidīta, šāda pēkšņa pāreja kļūst par sava veida terapiju, kad atbrīvošanās no materiālo lietu važām rada ļoti nepatīkamas sajūtas.

Un tad sākas process, kurā pakāpeniski tiek iznīcinātas saites, kas saista mūsu Dvēseli ar fizisko ķermeni. Un tikai pēc šī laika posma Dvēsele beidzot atbrīvojas no visām enerģētiskajām saitēm, kas to notur blīvajā pasaulē.

Tagad gan pievērsīsimies šī raksta skumjajai pusei.. 

 

Tomēr vajag vēl! Fantastiski jaunumi leģendārā latviešu komponista Raimonda Paula dzīvē

Pēc neatliekamas m.a.n.i.p.u.l.ā.ci…j.a.s aizsaulē devies leģendārais “Cietā rieksta” aktieris Tonijs Ganioss

18. janvārī pēc neatliekamas o.p.e.r..ā.c.i.j.a.s no.m.i.r.a amerikāņu aktieris Tonijs Ganioss.

Lasi arī : Neticēsiet, cik saņem Latvijas bagātākais pensionārs mēnesī, kamēr pārējie saņem “Drupačas”

T.r.a.ģ.ē..d.i.j.a notika s.i.r..d.s.lē.k.m.e.s. dēļ. Iepriekš Ganioss tika h.o.s.p.it.a.l.i.z.ēt.s muguras s.m.a.d.z.e.ņ.u. i.n.f.e.k.c.i.ja.s.. dēļ, un viņam tika veikta o.p.e.r.ā.c.ij.a.. Tomēr nākamajā dienā viņš piedzīvoja s.ir.d.s.l.ē.k.m.i., kas izrādījās l.e.t.ā.l.a. Ārsti Ganiosam d.i.a.g.n.o.s.t.i.c.ē.ja. arī vairāku o.r.g.ā.n.u mazspēju.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 2

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 2

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Lasi vēl: Večuks ziemas spelgonī gribēja pabarot kaimiņienes suni. Bet viņš teju zaudēja samaņu, ieraugot, kas guļ dzīvnieka azotē

Tonijs Ganioss, kurš dzimis 1959. gada 21. oktobrī Bruklinā, sāka savu karjeru kino 1979. gadā drāmā ‘’Klejotāji’’. Tomēr slavenākās filmas ar viņa piedalīšanos bija komēdija “Porkijs” un asa sižeta filmas “Cietais rieksts” 1. un 2. daļa.

Tāpat agrāk kļuva zināms par padomju un ukraiņu aktiera Viktora Radu došanos aizsaulē. Viņš aizsaulē devās 14. februārī 68. dzīves gadā.

Mākslinieks 1987. gadā kļuva par Odesas Jaunatnes teātra trupas dalībnieku, bet gadu vēlāk sāka aktīvi filmēties filmās.

 

Leave a Comment