Laikapstākļi jūlijā būs vēl sliktāki un dramatiskāki: ilgi gaidītā mēneša prognoze

Pirmais 2024. gada vasaras mēnesis atnesa Austrumeiropas iedzīvotājiem lielu nokrišņu daudzumu un krasas temperatūras izmaiņas. Jūnija pēdējā nedēļas nogalē austrumeiropiešus sagaida maiņu no skandināvu un vēsas vasaras uz subtropu karstumu.

Ja 29. jūnijā no rīta termometra stabiņi rādīs +11…+16 grādus, tad sestdien un svētdien pēcpusdienā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +28…+33 grādiem.

Laikapstākļi Austrumeiropā

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm laikapstākļi Austrumeiropā 2024. gada jūlijā būs lietaini un mākoņaini. Otrais vasaras mēnesis nesagādās šī reģiona iedzīvotājiem svelmainu karstumu, taču dažas siltas dienas bez nokrišņiem tomēr ir gaidāmas.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

Saskaņā ar prognozēm mēneša 12., 13., 14., 17., 18., 22., 23., 25. un 30. diena Austrumeiropas iedzīvotājiem atnesīs skaidru laiku bez nokrišņiem, gaiss iesils līdz +25… +26 grādiem pēc Celsija. Bet lielākajā daļā reģiona dominēs mākoņainas un lietainas dienas.

Vērsis atradīs draugus, bet Lauvas iegūs atzinību; Dienas prognoze 2. jūlijam visām zvaigžņu zīmēm

Saskaņā ar prognozēm 2024. gada jūnijā Austrumeiropā izkritīs 79,4 mm nokrišņu. Minimālā un maksimālā gaisa temperatūra būs attiecīgi +18 un +27 grādi. Atmosfēras spiediens būs normas robežās un nepārsniegs 745 mm Hg.

Lasi vēl: Ja tavā dzīvē ir cilvēki, kas dzimuši šajās zvaigžņu zīmēs, tev ir ļoti paveicies. Tikai nedari viņiem pāri, citādi rūgti nožēlosi!

Jūlijs Austrumeiropā sāksies ar nenormāli karstiem laika apstākļiem. Saskaņā ar ārzemju Hidrometeoroloģijas centra prognozi mēneša pirmajās dienās gandrīz visā teritorijā, pat ziemeļos, dienas laikā gaidāmi aptuveni +30 grādi pēc Celsija.

Tomēr dažos reģionos, neraugoties uz augsto gaisa temperatūru, visu nedēļu līs. Pārstāvis sacīja, ka nākamās nedēļas sākumā Austrumeiropā turēsies spēcīgs karstums, kas uz pilsētu atnāks nedēļas nogalē. 1. jūlijā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, pārsvarā bez nokrišņiem.

Naktīs termometru stabiņi rādīs ap 16-18 grādiem pēc Celsija, bet Austrumeiropas centrā līdz +22 grādiem pēc Celsija, sacīja sinoptiķis.

Dienā gaiss sasils līdz +30-32 grādiem pēc Celsija. Un ceturtdien, 4. jūnijā, termometra stabiņi var pat pacelties līdz +34 grādiem. Pēc pārstāvja teiktā, šis skaitlis ir par pieciem grādiem augstāks par klimatisko normu.

“Gandrīz visu nedēļu saglabāsies mainīga mākoņainība, visvairāk mākoņu būs trešdien. Visu nedēļu pārsvarā būs bez nokrišņiem. Tas nozīmē, ka pastāv neliela varbūtība, aptuveni 5%, ka kaut kur var būt lietus lāse, bet ne stipra,” – prognozē sinoptiķis.

Tikmēr ārzemju sinoptiķi pastāstīja, kad un kur tieši būs gaidāms veldzējošs lietus – lasi tālāk.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment