“Kurš grib kļūt par miljonāru?”: Džūlija Vanga nosaukusi divas zodiaka zīmes, kuras janvārī viegli iegūs vērienīgu laimestu loterijā

Divām zodiaka zīmēm noteikti vajadzētu iegādāties loterijas biļeti un pārbaudīt likteni, izmantojot labvēlīgo zvaigžņu stāvokli janvārī. Ar šādām prognozēm padalījās ekstrasense Džūlija Vanga. 

Fortūnas mīluļi

Ekstrasense Džūlija Vanga pastāstīja, kurš jaunā gada pirmajā mēnesī noķers veiksmi aiz astes. Viņš arī piebilda, ka veiksies arī vientuļiem cilvēkiem, kuri sapņo par ģimenes veidošanu, un šajā gadījumā veiksmīgais periods ilgs līdz gada beigām.

Ja runājam konkrēti par zodiaka zīmēm, tad janvārī veiksies Gaisa un Ūdens stihijas pārstāvjiem.

“Jaunajā gadā Skorpioniem un Svariem izdosies iegūt veiksmīgu loterijas biļeti un arī kopumā viņiem veiksies labi,” skaidroja ezotēriķe.

Lasi vēl: Uzņēmējs dusmu uzplūdā nodur 34 gadus veco radio vadītāju; zināms motīvs

Vientuļie iegūs iespēju gūt laimi

Vanga norāda, ka, neatkarīgi no zodiaka piederības, vientuļiem cilvēkiem veiksies. Pēc viņa teiktā, iespēju mainīt savu dzīvi iegūs cilvēki, kuri vēlas apprecēties un radīt bērnus, atrast ģimeni, bet joprojām ir vieni.

Ļoti interesantas lietas vēl gaidāmas janvārī – lasi tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Log in</cite>

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Log in

  • <cite class="fn">gate io nedir</cite>

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Leave a Comment