Fani pārdzīvo izcilas dziedātājas veselības stāvokli; atklājas detaļas

Pēc aculiecinieku sacītā, muguras sāpju dēļ dziedātāji teju spēj paiet. Ir atceltas vairākas izrādes. Fani nesaprot kas notiek ar atraktīvo dziedātāju. Lūk, kas noskaidrojās! 

2022. gada rudenī Adele beidzot sāka savu turneju, kuru viņa vairākas reizes atcēla. Pēc 11 mēnešu pārtraukuma dziedātāja sniedza savu pirmo koncertu Caesars Palace Lasvegasā. Fani bija sajūsmā un sveica zvaigzni ar ovācijām.

Starp citu, Adele uzstādīja koncertu biļešu cenas rekordu: viņas šovs maksā dārgāk nekā Eltona Džona un Dženiferas Lopesas. Tā biļešu cenas svārstās no 579 mārciņām līdz 40 tūkstošiem mārciņu. Bet tas neliedz dziedātājai savākt pilnu zāli. Taču tagad fani bažījas, vai Adele atkal neatcels uzstāšanos.

Pēc skatītāju sacītā, pēdējos koncertos zvaigzne išiass dēļ gandrīz nevarēja pārvietoties pa skatuvi. Tas ir saspiests sēžas nervs, kas var izraisīt starpskriemeļu trūci, osteohondrozi un daudz ko citu. “Šajās dienās man ir jāpārvietojas maziem solīšiem, jo man sāp mugura. Šķiet, ka man tiešām ir išiass”, atzinās Adele.

 

“Aizej, lūdzu, uz ārstniecisko masāžu. Tas palīdzēs apturēt sāpes”, “Veic diskektomiju, operāciju, lai noņemtu bojāto diska daļu. Tu uzreiz jutīsies daudz labāk”, “Adele, man arī ir išiass. Izmēģini akupunktūru”, sociālajos tīklos raksta noraizējušies sekotāji.

Lasi vēl: “Kurš grib kļūt par miljonāru?”: Džūlija Vanga nosaukusi divas zodiaka zīmes, kuras janvārī viegli iegūs vērienīgu laimestu loterijā

Pirmo reizi dziedātāja par muguras sāpēm runāja intervijā The Face 2021. gadā. “Patiesībā mana mugura sāp, iespējams, pusi no manas dzīves. Sāpes parasti izpaužas stresa vai neērtas stājas dēļ. Man bija izgājuši vairāki diski mugurā, bet muguras muskuļu nostiprināšana palīdz atrisināt šo problēmu”, sacīja Adele.

 

Leave a Comment