“Kurš grib kļūt par miljonāru?”: Džūlija Vanga nosaukusi divas zodiaka zīmes, kuras janvārī viegli iegūs vērienīgu laimestu loterijā

“Šeit veiksme grozās ap viņiem. Cilvēkiem, kuri ir vientuļi un ilgstoši meklē ģimeni, tas tiks kompensēts,” skaidroja ekstrasenss, piebilstot, ka viņi visi būs vecumā no 30 līdz 45 gadiem.

Nevar aizmirst par cilvēkiem, kuriem pašiem par sevi veicas. Viņi paliks ar savu veiksmi arī jaunajā gadā. Tomēr ir arī tādi, kuriem nevajadzētu paļauties uz veiksmes labvēlību.

“Cilvēki, kuri 2022. gadā daudz pārvietojās, daudz ceļoja, šķiet, ka visu ir izšķērdējuši. Veiksme no viņiem novērsīsies,” nobeigumā secināja ezotēriķe.

 

Vērts atzīmēt, ka finansiālo pacelšanos 2023. gada janvārī Svariem solīja arī astrologs Pāvels Globa, kurš atzīmēja, ka šīs zīmes pārstāvjiem sāksies jauns laimīgs periods. Viņaprāt, karjeras izaugsme viņiem nodrošinās ienākumu pieaugumu.

Lasi vēl: Leģenda ir devusies mūžībā: Kādu mantojumu atstājis Pelē, un kam tas tiks

Iepriekš astroloģe Inga Lozančiha stāstīja, kurām zodiaka zīmēm 2023. gadā ir iespēja kļūt par miljonāriem. Viņasprāt, Aunam, Lauvai un Strēlniekam finansiāli veiksies vairāk.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Log in</cite>

    I have read your article carefully and I agree with you very much. So, do you allow me to do this? I want to share your article link to my website: Log in

  • <cite class="fn">gate io nedir</cite>

    I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Leave a Comment