Kura suņu šķirne ir piemērotākā tavai zvaigžņu zīmei. Nenovērtē šo faktoru par zemu, izvēloties četrkājaino draugu!

Katra cilvēka zīme var sniegt priekšstatu par viņa personību un rakstura iezīmēm. Ja tu plāno ieviest suni, citu faktoru vidū ņem vērā arī savu zīmi, jo tā var palīdzēt izvēlēties sev piemērotāko mājas mīluli.

Auns: (21. marts–20. aprīlis): Amerikāņu Stafordšīras terjers

Cilvēkiem, kas dzimuši Auna zīmē, piemīt līdera īpašības, enerģiskums un pārliecinātība. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir Amerikāņu Stafordšīras terjers. Šīs šķirnes suņiem ir liela enerģija, tiem patīk spēlēties un būt uzmanības centrā, tāpat kā Auniem.

Vērsis (21. aprīlis – 21. maijs): Buldogs

Cilvēki, kas dzimuši Vērša zīmē, novērtē ērtības un mājīgumu. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir buldogs. Šīs šķirnes suns ir draudzīgs, dod priekšroku mierīgai dzīvei un mīl komfortu.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs): Šeltijs

Dvīņu zīmē dzimušajiem patīk jaunas iepazīšanās un komunikācija. Šai zīmei piemērotā suņu šķirne ir šeltijs. Šīs šķirnes suņi ir sabiedriski un viegli apmācāmi, kas ļauj tiem ātri saprasties ar cilvēkiem un citiem suņiem.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs): Jorkšīras terjers

Cilvēki, kas dzimuši Vēža zīmē, mīl omulību un komfortu. Īstā suņu šķirne šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir Jorkšīras terjers. Šīs šķirnes suns ir draudzīgs un ļoti pieķeras saimniekam, priecējot ar savu kompāniju.

 

Lauva (23. jūlijs – 23. augusts): Labradoras retrīvers

Cilvēki, kas dzimuši Lauvas zīmē, izceļas ar drosmi un pašapziņu. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir Labradoras retrīvers. Šīs šķirnes suņi ir draudzīgi un mīl būt uzmanības centrā, tāpat kā Lauvas.

Lasi vēl: Tiek nosaukts laimīgo sieviešu vārdu tops. Tiek uzskatīts, ka viņām viss iet no rokas

Jaunava (24. augusts – 22. septembris): Čivava

Cilvēkiem, kas dzimuši Jaunavas zīmē, piemīt precizitāte un organizētība. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir čivava. Šīs šķirnes suns palīdz saimniekam uzturēt kārtību mājoklī un viegli pielāgojas dažādiem apstākļiem.

Nākošās zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment