Kura suņu šķirne ir piemērotākā tavai zvaigžņu zīmei. Nenovērtē šo faktoru par zemu, izvēloties četrkājaino draugu!

Svari (23. septembris – 22. oktobris): Kavaliera karaļa Čārlza spaniels

Svaru zīmē dzimušie dod priekšroku harmonijai un līdzsvaram dzīvē. Šai zīmei piemērotākā suņu šķirne ir kavaliera karaļa Čārlza spaniels. Šīs šķirnes suns ir draudzīgs un sabiedrisks, kas ļauj tam viegli sazināties ar citiem cilvēkiem un suņiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris): Dobermanis

Cilvēki, kas dzimuši Skorpiona zīmē, izceļas ar kaislīgumu un apņēmību. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir dobermanis. Šīs šķirnes sunim piemīt liela enerģija un pašapziņa, kas padara to par lieliski atbilstošu Skorpiona zīmē dzimuša cilvēka personībai.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris): Austrālijas ganu suns

Cilvēkiem, kas dzimuši Strēlnieka zīmē, raksturīga piedzīvojumu kāre un neatkarība. Atbilstošākā suņu šķirne šai zīmei ir Austrālijas ganu suns. Šīs šķirnes suņiem ir liela enerģija un tiem patīk aktīvas nodarbes, piemēram, pastaigas un rotaļas.

 

Mežāzis (22. decembris – 20. janvāris): Šarpejs

Cilvēki, kas dzimuši Mežāža zīmē, dzīvē dod priekšroku stabilitātei un kārtībai. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem piemērotākā suņu šķirne ir šarpejs. Šīs šķirnes suns ir mierīgs un līdzsvarots, kas ļauj tam viegli pielāgoties saimnieka ikdienai.

 

Ūdensvīrs (21. janvāris – 19. februāris): Basets

Cilvēki, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē, parasti ir oriģināli, inovatīvi un intelektuāli. Šai zvaigžņu zīmei atbilstošākā suņu šķirne ir basets. Šīs šķirnes suns ir gudrs un inteliģents, tāpēc labi atbilst Ūdensvīra zīmē dzimušo personībai.

 

Zivis (20. februāris – 20. marts): Frizē bišons

Cilvēki, kas dzimuši Zivju zīmē, izceļas ar radošumu un jūtīgumu. Piemērotākā suņu šķirne šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ir frizē bišons. Šī šķirnes suns ir draudzīgs un uzmanīgs, viegli nodibina saikni ar cilvēkiem un citiem dzīvniekiem, kļūstot par lielisku pavadoni savam saimniekam.

Lasi vēl: Tas Visumā ir ierakstīts: 3 zvaigžņu zīmes, kuras sāks jaunu dzīvi pirms 2025. gada

Lai gan cilvēka zīme var sniegt vispārēju priekšstatu par viņa personību, suņa šķirnes izvēlei tomēr jābalstās uz saimnieka individuālajām vajadzībām un dzīvesveidu.

Piemēram, ja tev patīk aktīvs dzīvesveids un daudz laika pavadi ārā, tev var būt piemērota suņu šķirne, kas arī ir aktīva, piemēram, borderkollijs vai Austrālijas aitu suns.

 

Leave a Comment