Ko darīt, ja bērns nevar gulēt

Esam pārliecināti, ka vismaz viens triks vai vairāku triku kombinācija palīdzēs atrisināt jūsu bērna miega problēmas.

Miega problēmas var rasties visu vecumu bērniem – ne tikai zīdaiņiem vai maziem bērniem, bet arī pusaudžiem. Viens no labākajiem risinājumiem ir iedziļināties problēmas saknē. Izdevums My Kids Time ir dalījies ar dažiem noderīgiem maziem trikiem, kas var palīdzēt jūsu bērnam aizmigt.

Nomierinoša mūzika

Šūpojiet mazuli, fonā skanot klasiskai mūzikai. Tas palīdzēs viņam atslābināties un koncentrēties uz mūziku, nevis domām.

Gultas veļas izsmidzinātāji un difuzori

Iegādājoties spilvena aerosolu vai ēteriskās eļļas difuzoram, ir jāmeklē nomierinošas smaržas, piemēram, lavandas aromāts. Patīkams aromāts palīdzēs jūsu bērnam noskaņoties uz dabisko ķermeņa ritmu un palīdzēs atslābināt prātu.

Smagas segas

Ir pierādīts, ka tās nomierina nemierīgu ķermeni, mazina trauksmi un uzlabo miegu. Izvēlieties segas, kas paredzētas tieši bērniem. Tām nebūs tik liela svara kā pieaugušajiem paredzētajām. Pievērsiet uzmanību materiālam, no kura sega ir izgatavota. Labāk, lai tā būtu kokvilna, jo tad sega būs maiga pret ādu.

Rullīša formas spilvens

Šādas formas spilveni ir ļoti populāri visu vecumu bērnu vidū. Tas ir viegli izskaidrojams, jo nodrošina komfortu un rada iespaidu, ka kāds ir blakus. Ja pamanāt, ka jūsu bērns vieglāk aizmigst blakus jums, jūs apskaujot vai balstoties uz jums ar roku vai kāju, šis spilvens var palīdzēt.

Istabas temperatūra

Istabas temperatūra būtiski ietekmē bērna miega kvalitāti. Caurvēja, pārāk karsta vai pārāk auksta temperatūra – tas viss ir būtiski. Ieteicams uzturēt istabas temperatūru no 16 °C līdz 20 °C, lai nodrošinātu komfortablu mazuļa miegu.

Lasi vēl: Kaut kas nebijis un gards! Marinēti āboli, kas būs lieliska piedeva pie gaļas ēdieniem

Aktivitātes dienas laikā

Aktivitātes un fiziskās aktivitātes dienas laikā var mainīt bērna miega režīmu. Tas īpaši attiecas uz pusaudžiem. Pastaigas pagalmā – neatkarīgi no laika apstākļiem – uzlabos garastāvokli, mazinās stresu un trauksmi. Un, pats galvenais, nogurdinās jūsu bērnu.

Silta vanna un mīļākā pidžama

Pievienojiet nedaudz dabīgās vannas sāls – tā palīdzēs muskuļiem atslābināties pēc saspringtas dienas. Ziemā var sasildīt pidžamu uz radiatora, tas bērnu atslābinās un nomierinās. Pārliecinieties, ka drēbes nav saspringtas vai niezošas.

 

Leave a Comment