Kā rotāt mājokli, sagaidot jauno gadu. Ieteikumi, kas ļaus tev pielabināt 2024. gada saimnieku – Zaļo Koka Pūķi

Tas, kas mums 2024. gadā noteikti nav vajadzīgs, ir pārmērīga pieticība. Pūķis ir impērijas varas simbols, kas dievina visu košo, grezno, ekskluzīvo un šiko, spilgtas piesātinātas krāsas, pat ja tās ir kliedzošas un izaicinošas.

Bet – ja tev nepatīk spilgti toņi, noglabā rotājumus līdz 31. decembrim, sagaidi Jaunā gada atnākšanu spilgtās krāsās, bet pēc tam spožākos elementus noņem un noliec līdz nākamajam gadam.

2024. gada krāsu gammā būs piesātināti sarkanie, zeltaini un zaļie toņi, tāpēc svarīgi, lai šīs krāsas dominētu mājokļa interjerā. Acīm šādi toņi var būt nogurdinoši, tāpēc, kā ieteikts iepriekš, minētās krāsas ievies interjerā (uzklāj gultas paklājus vai piekarini aizkarus) pirms pašiem svētkiem, bet pēc tam noņem.

Taču, ja šīs lietas piestāv tavam interjeram, atstāj tās uz visu gadu – šādi piesaistīsi veiksmi. Pūķim īpaši patiks sulīgi, plūstoši bordo krāsas aizkari. Turklāt ieteicams mājoklī izvietot pēc iespējas vairāk puķu podu, kas padarīs gaisu tīrāku un mitrāku un iepriecinās gada simbolu.

 

Ja pārstādīsi augu podiņā ar Pūķa attēlu, 2024. gada īpašnieks būs sajūsmā. Pievieno savam interjeram austrumnieciskas, Ķīnai raksturīgas notis – tās var būt ne tikai gleznas un aksesuāri, bet arī laimes bambuss – garš, gredzenos savijies zaļš dzinums.

Tagad parunāsim par to, kā pareizi izrotāt eglīti. Iesakām smelties iedvesmu austrumu mitoloģijā. Gada galvenās krāsas būs sarkana, zelta, violeta, oranža un melna.

Ir ļoti svarīgi radīt austrumu mitoloģijas un pasakaina noslēpuma atmosfēru. Piemēram, ap eglīti vari novietot aromātiskas sveces un vīraku; piemeklēt maigu, vāju apgaismojumu.

Lasi vēl: Sēru vēsts: 41 gadu vecumā aizsaulē devies viens no Latvijas labākajiem sportistiem 

Izvēloties lampiņu virtenes, dod priekšroku tādām, kas mirdz un maina krāsu. Interjerā ļoti labi iederēsies austrumu laterniņas, spilventiņi un samta un zīda audumi, kas piešķir eleganci un rada Pūķa diženuma atmosfēru.

Vai tu jau esi izdomājis, kā izrotāt savu mājokli, tuvojoties Pūķa gadam? Pastāsti mums raksta komentāros!

 

Leave a Comment