Kā mūs var apmānīt tirgū. Lūk, pieredzējušas pārdevējas vēstītais par tirgotāju blēdībām!

Ikviens zina, ka tirgū var iegādāties dabīgākus produktus nekā veikalā, turklāt bieži vien daudz izdevīgāk nekā veikalā. Tas notiek tāpēc, ka tirgū nav daudz štata darbinieku, bet tirgus nodoklis ir vienīgais, kas jāmaksā.

Man pašai bija divas pārtikas preču tirdzniecības vietas, vienā no tām pati strādāju, tāpēc pazīstu tirgus “virtuvi” no iekšpuses, stāsta ilggadēja pārdevēja.

Manus produktus ātri izpērk, tie vienmēr ir svaigi. Pircēji to zina, un tie, kuriem patīk komunikācija ar tirgotāju, uz tirgu dodas ar prieku. Tomēr pārtikas iegādei tirgū ir arī savi mīnusi. Tieši tirgū vieglāk tevi var vieglāk apmānīt. Es stāstu to, ko esmu pati redzējusi un ko zinu no pieredzes.

 

Par ieradumiem

Ja tu pastāvīgi iepērcies tirgū, tad, visticamāk, jau pazīsti savus pārdevējus, pie kuriem ej pēc konkrētā produkta gadu no gada. Tu pierodi pie viņu sejām (tāpat kā viņi pie tavējās, starp citu), uzskati tirgotājus par pazīstamiem un uzticamiem.

Vairumā gadījumu tas ir pat labi, taču tu neaizdomājies, ka šo apstākli aktīvi izmanto tālākpārdevēji. Viņiem nekas nav jāaudzē, viņi var visu laiku pavadīt tirgū. Uz tā rēķina viņi, visticamāk, “apaug” ar savu klientu bāzi un “atņem” peļņu godīgajiem tirgotājiem, kuri savu produkciju saražojuši paši.

Lasi vēl: “Mēs visi meklējam laimi, bet ne vienmēr zinām, kas tieši mums tam vajadzīgs.”; Izvēlies ainavu un tā tev palīdzēs saprast, kas tev vajadzīgs

Pati ar to saskāros, kad redzēju, ka pie tirgus ieejas cilvēki aktīvi iegādājas nekvalitatīvas preces, jo tur bija harizmātiska pārdevēja! Bet turpat blakus tantiņas pārdeva gan lētāku, gan labāku produkciju, bet pie viņām vērsās tikai nedaudzi tirgus apmeklētāji.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment