“Sagatavojies!”: Trīs zodiaka zīmes šajās dienās no 2023. gada 23. līdz 26. jūnijam gūs vislielākos panākumus savā romantiskajā dzīvē

Kāpēc šī nedēļas nogale ir viena no labākajām nedēļas dienām mīlestībai un kāpēc tā ir viena no laimīgākajām nedēļas dienām cilvēkiem, kas dzimuši zem šīm trim zodiaka zīmēm?

Mīlestība ir gaisā! Tas liecina, ka atsevišķām zodiaka zīmēm nedēļas nogalē būs vērienīgas fantāzijas ar savu otro pusīti vai jauno draugu.

Šajā brīdī jūs un jūsu partneris par visu vienosies viens ar otru. Šis ir harmonijas periods.

Jūs sapratīsit, ka jūs abi esat apņēmušies ievērot vienus un tos pašus ideālus, un tas ļaus jums kopā formulēt jaunas stratēģijas nākotnei.

Lauva

Beidzot jūtaties ērti ar cilvēku, par kuru esat kļuvis, pateicoties šogad paveiktajam intensīvajam iekšējam darbam.

Un, kā mēs visi zinām, kad jūs varat izbaudīt to, kas jūs esat, un justies labi, tas padara jūs pievilcīgāku citiem cilvēkiem.

Jums nav ko piedāvāt kā tikai jautru noskaņojumu, un jūs plānojat to ar prieku izplatīt šīs nedēļas nogalē.

Šķiet, ka jūsu partneris uztver patieso sevis pieņemšanu, ko jūs izstarot, un rezultātā viņi vairāk iesaistās praksē, kas veicina pašaprūpi un sevis mīlestību.

Nekas nevar liegt jums abiem atrast laimi tagad, kad jūs jau esat ceļā uz šī mērķa sasniegšanu, pat vārdi vai darbi.

Jūs beidzot esat varējis apmeklēt paradīzi un esat apņēmības pilns izmantot šo iespēju.

Jums radīsies iespaids, ka viss jūsu stress pazūd gaisā. Pavadiet brīnišķīgu laiku kopā ar savu mīļoto šajā brīnišķīgajā nedēļā.

Lasi vēl: “Aizsargājiet savu auru!”: 8 vienkārši soļi, lai saglabātu savu auru stipru

Ne pārāk tālā nākotnē jums būs vairākas iepazīšanās iespējas, ja šobrīd esat viens. No otras puses, nav garantijas, ka tie novedīs pie ilgtermiņa partnerības.

Pat ja nākamajās nedēļas nogalēs jūs nesatiksiet savu princi Apburošo, jūs varat sagaidīt, ka viņš dosies kopumā pozitīvā virzienā un liks jums justies apmierinātam.

Uzmanieties, lai nepieļautu stulbas kļūdas, kuras jūs nākotnē varētu nožēlot. Jūsu dvēseles radinieks atradīs ceļu pie jums neatkarīgi no apstākļiem, ja tas ir ierakstīts zvaigznēs.

Turpini lasīt, kuras vēl zodiaka zīmes ir šo laimīgo romantiķu sarastā, nākošajā lapā

Leave a Comment